(închide)

Ploaie de controale în Gorj!

 

In cursul zilei de ieri și în noaptea de 24/25 iulie a.c., sub coordonarea Instituției Prefectului, poliţiştii gorjeni, împreună cu jandarmi, polițiști locali, precum și reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, ANSVA, ANPC și Ministerul Sănătății au desfășurat acţiuni de verificare, cu efective mărite, în zone aglomerate, unităţi de alimentaţie publică şi zonele adiacente acestora și terase.
 
In cadrul acțiunilor au fost verificate 110 societăţi comerciale, de pe raza întregului județ.

Pentru neregulile constatate au fost aplicate 65 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de peste 25.000 de lei, din care 6 sancţiuni au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, iar alte 5 sancțiuni la Legea nr. 61/1991, pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

De asemenea, au fost identificate trei societăți comerciale care nu respectau modul de amenajare a terasei privind distanțarea fizică și locul prevăzut la mese, fiind sancționate potrivit Legii nr.55/2020.

Totodată, poliţiştii rutieri au aplicat 51 de sancţiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor OUG nr. 195/2002, privind circulația pe drumurile publice.

În cadrul acțiunii din noaptea de 24/25 iulie a.c., au fost legitimate peste 160 de persoane, fiind controlate 65 de autoturisme.

Forţele de ordine vor desfăşura permanent în această perioadă activităţi de verificare cu privire la respectarea prevederilor impuse pe perioada stării de alertă.
 
 

Galerie foto



Vizualizări: 1,227

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste