(închide)

Iulia Monica David, din Bălești, a doua medie pe Gorj la Evaluarea Națională! Este și șefă de promoție

 

Eleva Iulia Monica David a obținut a doua medie pe juețul Gorj la Evaluarea Națională și a absolvit Şcoala Gimnazială „Antonie Mogoş” din comuna gorjeană Băleşti. Performanța elevei este una deosebită, dar are în spate multă muncă: a luat nota 10 la Matematică şi 9,95 la Limba şi Literatura Română, având media finală 9,97.

Iulia Monica David a absolvit școala generală cu media 9,99, fiind şefă de promoţie. A muncit constant ca să aibă aceste rezultate și s-a bucurat când a auzit că este a doua pe județ. A avut emoții la Evaluarea Națională, dar a tratat cu amximă seriozitate fiecare subiect. „Am reușit să mă concentrez şi să dau ce este mai bun din mine. Am considerat că este nevoie să aprofundez materia, astfel că am făcut meditaţii atât la Matematică, cât şi la Limba şi Literatura Română. Nu mă aşteptam la un asemenea rezultat, a spus Monica David citată de Adevărul.

Prin rezultatele ei, Monica a demonstrat că nu contează în primul rând şcoala la care a învăţat, ci dorinţa de a obţine un rezultat bun: „Am abordat fiecare subiect. Atâta timp cât eşti ambiţios şi îţi doreşti ceva, atunci îşi vei îndeplini obiectivul. Nu contează în primul rând la ce şcoală înveţi. Atâta timp cât eşti ambiţios şi îţi doreşti ceva, atunci îşi vei îndeplini obiectivul. Nu contează în primul rând la ce şcoală înveţi“, a spus Monica. Mama elevei este asistent medical, iar tatăl lucrează la o companie de cablaje. 

Sursa: Adevarul

Galerie foto


Vizualizări: 810

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste