(închide)

Jandarmii gorjeni au celebrat Ziua Copilului în avans!

 

Jandarmeria pe înţelesul copiilor! A fost denumirea sub care jandarmii gorjeni au celebrat in avansa Ziua Copilului! Astfel, Pe 29 mai, jandarmii gorjeni au dat curs invitaţiei transmisă de Complexul de Servicii Comunitare pentru Copilul cu Handicap Tg-Jiu să îi vizităm de Ziua Internaţională a Copilului şi au amenajat în curtea interioară a Complexului din Debarcader un punct de informare şi prezentare a materialelor de intervenţie din dotare.
Prin interacţiunea directă, vizita în incinta centrului a decurs foarte bine, copiii fiind zâmbitori, recitând numeroase poezii, cântece şi au dansat.
"Copiii au îmbrăcat vestele de protecţie, au luat căştile în cap, au dat drumul la semnalele acustice şi vizuale, au vorbit la staţiile de amplificare şi au dorit să reţină la ei câinele de serviciu. Le-am pregătit steguleţe cu tematica – ,,1 Iunie – Ziua Internaţională a Copilului” şi le-am acordat tuturor legitimaţii ,,Jandarm pentru o zi”. Pentru toţi copiii care vor să vadă materialele şi tehica utilizată zilnic în misiuni de jandarmii gorjeni, îi aşteptăm în Orăşelul Copiilor în data de 1 Iunie, începând cu ora 10.00 în Piaţa Prefecturii din Târgu-Jiu. La mulţi ani de 1 Iunie!", a spus Alin Ivan, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Galerie foto



Vizualizări: 197

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste