(închide)

Jocuri de noroc potrivite pentru începători

 
Jocurile dintr-un cazino pot fi destul de intimidante pentru un novice. Cu toate acestea, odată ce începi să-ți dai seama cum stau lucrurile, jocurile de noroc pot fi atât profitabile, cât și foarte distractive, indiferent că alegi să joci dice roll gratis, păcănele sau poker.
Ne vom concentra în continuare pe cele mai bune jocuri de cazino pentru începători, mai exact pe acele jocuri ușor de învățat, dar care oferă, în același timp multă distracție și șanse de câștig.  Jocuri ca la aparate

Fie că joci într-un cazino online sau într-unul terestru, sloturile vor fi întotdeauna una dintre cele mai simple modalități de a intra în acțiune. Aparatele de sloturi moderne au simplificat lucrurile până la punctul în care depui banii, apeși un buton, privești rolele învârtindu-se și vezi dacă ai câștigat. Asta e tot! Practic, nu trebuie să iei nicio decizie, în afară de a stabili cât de mult vrei să pariezi la fiecare rotire.
Pe măsură ce aceste sloturile s-au dezvoltat, acestea au preluat tematici celebre din filmele, emisiunile TV și celebritățile populare și, în fiecare an, vedem cum producătorii de aparate de joc împing limitele spre noi inovații.
Deși sloturile sunt foarte distractive, nu degeaba li se spune bandiții cu un singur braț! În comparație cu alte jocuri pe care le oferă un cazino, sloturile au, de obicei, unele dintre cele mai mari avantaje ale casei. Acest lucru nu înseamnă că nu poți câștiga, ci că poți câștiga, chiar un premiu foarte mare, însă șansele tale sunt mici.

 

Ruleta

Ruleta este un joc care ar putea părea foarte intimidant pentru un ochi neexperimentat, mai ales din cauza abundenței de numere, culori și multe moduri diferite de a paria. Dar, în realitate, ruleta este de fapt unul dintre cele mai ușor de învățat jocuri de cazino!
Cele mai multe roți de ruletă sunt numerotate de la 0 la 36 și, în special la limite mai mici, vei descoperi că multe roți au o fantă 00 și, uneori, chiar o fantă 000.
Tot ce este nevoie să faci este să pariezi pe locul unde va ateriza bila. Există o mulțime de opțiuni diferite pentru a paria, inclusiv alegerea numărului, a culorii, a coloanei sau a rândului. Există, de asemenea, pariuri pe un număr par sau impar, mare sau mic, și poeți chiar să împarți numerele în treimi și să pariezi pe un grup de valori.
Cel mai simplu mod de a paria pe o rotire la ruletă este să alegi un număr și să speri bila se va lovi în acea fantă! Un pariu bun este, sau ar trebui să fie, foarte ușor de înțeles, iar atunci când este unul câștigător, generează un câștig uriaș de 35-1.

Poker online

Pokerul a fost întotdeauna popular în cazinourile terestre, iar această popularitate s-a transferat și în mediul online. Atunci când nu trebuie să plătești un dealer sau un supraveghetor, iar cărțile și jetoanele sunt digitale, jocurile sunt mai profitabile și pentru cazino, dar și pentru jucători! Acest lucru a creat terenul de antrenament perfect pentru jucătorii care doreau să învețe poker, dar care nu erau dispuși să plătească o sumă mare de bani pentru a participa la un joc la cazinoul lor local.
Peste noapte, popularitatea pokerului a crescut brusc, deoarece jucătorii au putut să se familiarizeze cu jocul digital, mai degrabă decât cu sălile tradiționale de cazino care pot fi, cu siguranță, intimidante pentru noii jucători.

Pariuri sportive

Dacă nu ai trăit sub o stâncă în ultimii doi ani, sigur ai observat că pariurile sportive sunt în topul preferințelor pasionaților de orice tip de sport.
Pariurile sportive sunt unul dintre cele mai bune jocuri de cazino ideale pentru începători, deoarece dacă ești un fan al sportului, ai deja practic toate informațiile de care ai nevoie pentru a face un pariu și a începe să câștigi.
Există o mulțime de moduri diferite de a paria pe jocuri, dar cel mai simplu mod de a paria pe un joc este să pariezi pe ceea ce se numește linia de bani.

3 Card Poker
3 Card Poker este cel mai popular joc derivat de poker din lume. Jocurile derivate de poker au început să apară în cazinouri în urmă cu 30 de ani, câteva exemple ar fi Caribbean Stud și Let It Ride.
Motivul pentru care pokerul cu 3 cărți a devenit atât de popular se datorează ușurinței cu care se poate învăța, dar și sumele frumoase de bani care pot fi câștigate. Totul cu doar trei cărți!
Spre deosebire de jocurile de poker tradiționale care au 5 sau mai multe cărți, 3 Card Poker a redus totul la doar 3 cărți, ceea ce face ca acțiunea să fie rapidă și deciziile ușoare.
Un alt lucru minunat este legat de multiplele moduri de joc. Odată ce te obișnuiești cu modul în care decurge jocul, vei descoperi că există o sumedenie de pariuri secundare diferite pe care le poți face, toate acestea oferindu-ți șansa de a câștiga și mai mulți bani! Așadar, dacă îți plac jocurile cu acțiune rapidă care plătesc mult, atunci 3 Card Poker trebuie să fie alegerea ta la următoarea vizită la cazino.

Concluzie

După cum poți vedea, ai la dispoziție o mulțime de opțiuni de joc atunci când îți începi aventura în industria cazinourilor online. Alege întotdeauna un cazino licențiat, pariază doar banii pe care îți permiți să îi pierzi și nu pierde din vedere că principalul tău scop este să te distrezi. Multă baftă!

Vizualizări: 200

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste