La doar 8 luni, Elisabeta Ilinca suferă de o boală extrem de gravă și are nevoie de ajutor!

 

Elena și Răzvan Boncu, gorjeni stabiliți la Timișoara, și-au dorit enorm un copil, iar venirea pe lume a Elisabetei-Ilinca a fost cea mai mare bucurie pe care puteau să o trăiască! Micuța cu ochii precum cerul primăvăratic este lumina lor și și-ar da și viața ca să o poată salva din „ghearele” cumplitei boli de care suferă. În urmă cu puțin timp, Elisabeta-Ilinca Boncu, în vârstă de doar opt luni, a fost diagnosticată cu neuroblastom, tumoră pe glanda suprarenală cu metastaze hepatice și are nevoie de tratament la o clinică din străinătate! Familia copilei are nevoie de sprijin financiar urganet, iar donațiile se pot face in conturile de mai jos deschise la Banca Transilvania: RO76BTRLEURCRT0080216001 în Euro și RO68BTRL02001201802160XX în Lei. Cod SWIFT (BIC): BTRLRO22. Titular cont: Boncu Răzvan, tatăl micuței bolnave. Nu uitați că puțin de la fiecare dintre noi, înseamnă VIAȚĂ pentru Elisabeta Ilinca!

Vestea că fiica lor este atât de grav bolnavă nu a fost prevestită de absolut niciun simptom. Elisabeta Ilinca a fost și este un copil vessel, plin de viață, adorabil, o adevărată bucurie pentru oricine o vede. Minunea cu ochi albaștri suferă de afecțiuni atât de grave încât părinții ei trebuie să găsescaă foarte repede soluții financiare-au nevoie de 70.000 de euro-pentru a merge la o clinică din străinătate. Medici din Austria sau Germania îi pot salva viața Elisabetei Ilinca, însă părinții au nevoie de ajutor. Orice donație, indifirent de sumă, contează, căci puțin de la fiecare dintre noi poate salva copilei! ÎMPREUNĂ îi putem oferi o șansă la viață, căci asta va însemna deplasarea la clinica de peste hotare. La fel ca în multe alte cazuri, șansa la viață depinde de suma de bani cerută de reprezentanții clinicii respective. „Micuța Elisabeta Ilinca are nevoie de ajutorul nostru pentru a urma un tratament in străinătate la o clinica de specialitate. Mămica Elisabetei Ilinca este cadru medical la Maternitatea Bega din Timișoara (…) Prietena mea Elena trece prin momente grele la spitalul Louis Țurcanu, unde fiica ei in vârstă de 8 luni a fost diagnosticata cu neuroblastom, tumora pe glanda suprarenală cu metastaze hepatice. Micuța Elisa, așa cum o strigă părinții săi, are nevoie de ajutorul nostru pentru a urma un tratament in străinătate la o clinică de specialitate. Vă rog să nu rămâneți indiferenti la suferința ei, știu că NOI împreuna îi putem reda zâmbetul acestui îngeraș, știu că împreuna îi putem oferi o șansă la viață!”, a scris o prietenă a Elenei (Toma-Floroiu) Boncu, mama micuței Elisabeta-Ilinca.

Donațiile se pot face in conturile de mai jos deschise la Banca Transilvania:

RO76BTRLEURCRT0080216001 in Euro
RO68BTRL02001201802160XX in Lei
Titular cont: Boncu Razvan 
Cod SWIFT (BIC): BTRLRO22

Un mic gest, o donație indiferent de sumă, reprezintă șansa de care are nevoie Elisabeta Ilinca pentru a ieși învingătoare din lupta cu boala gravă de care suferă! Nu rămâneți indiferenți!

Galerie foto




Vizualizări: 8,619

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste