(închide)

Liceul Teologic Târgu-Jiu: Romina Vieru candidează la președinție! Ce o recomandă pentru această funcție

 

Este elevă în clasa a X-a și scrie versuri profunde, căci poezia este marea sa pasiune! Romina Vieru este elevă a Liceului Teologic din municipiul Târgu-Jiu și a decis să se încerie în cursa pentru președinția Consiliului Elevilor din această unitate de învățământ! Spune despre sine că este un bun orator, un om determinat și cu spirit de inițiativă.

Romina Vieru este elevă în clasa a X-a la Liceul Teologic din Târgu-Jiu și a descoperit poezia în copilărie. În urmă cu trei ani, Romina a început să scrie versuri, strângând până acum destul de multe poezii create de ea. Adolescenta este ambițioasă, sensibilă, visătoare, cu o imaginație debordantă.Așa se exprimă cel mai bine, iar poeziile sale sunt despre viață, sentimente, natură, moarte etc. Pentru talentata elevă, poezia face parte din ființa sa. „Poeziile mele sunt exact ceea ce simt. Scrisul, poezia, creația, toate acestea pentru mine sunt o alinare. Pentru mine, poezia e o parte din suflet, sentimentele mele metamorfozându-se în versuri. Așa mă exprim cel mai ușor!”, spune Romina Vieru. Pentru viitor i-ar plăcea să devină psiholog criminalist: „Pe viitor mi-ar plăcea să urmez facultatea de Psihologie din Arad, ca mai apoi să aplic pentru o carieră în criminalistică!”.

Acum a decis să candideze la funcția de președinte al Consiliului Elevilor din Liceul Teologic Târgu-Jiu. „Am hotărât să candidez la președinție în cadrul Consiliului Elevilor. Trăsăturile care mă recomandă ar fi determinarea, corectitudinea, ambitia, spiritul inovator ai de asemenea ma pot caracteriza ca fiind un bun orator. Pentru mandatul in cadrul acestui consiliu mi-am produs creșterea numărului orelor de voluntariat si de asemenea a activităților extra-scoalare, de exemplu cursuri de Leadership, ce pot ajuta in viata de zi cu zi sau intr-i viitoare cariera, activități motivaționale si recreative, cum ar fi un cer literar. De asemenea, am in plan sa aduc cat mai multe materiale ce pot dezvolta interactivitatea orelor de curs”, a declarat, pentru Pagina Olteniei, eleva Romina Vieru.

Galerie foto


Vizualizări: 5,359

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste