(închide)

Mai multe instituții publice din Mehedinți fac angajări! Posturile sunt pentru debutanți

 

Câteva instituții publice din județul Mehedinți au anunțat că în perioada imediat următoare vor face angajări și au scos la concurs mai multe posturi destinate persoanelor fără experiență profesională-debutanți.

Direcția pentru Agricultură Județeană Mehedinți organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante de consilier debutant. Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt: studii universitare de licență sau superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă, specializarea: agronomic, horticultura, zootehnic, medicină veterinară și biotehnologie; nu necesită vechime. Concursul se va organiza conform calendarului următor: 18 aprilie 2019: ora 10.00 proba scrisă; 19 aprilie 2019: ora 10.00 proba practică. Relații suplimentare se pot obține la sediul Direcției pentru Agricultură Județeană Mehedinți, Drobeta-Turnu Severin, str. Crișan nr. 87, persoană de contact – Mihai Forica Rica, telefon 0252.326.023. 0252.315.409.

De asemenea, și Primăria Comunei Vânjuleţ organizează concurs de recutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale de execuție, vacante de inspector de specialitate, grad debutant Compartimentul Situații de urgență. Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt: studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul științe economice; vechime în specialitatea studiilor – nu este cazul. Concursul se va organiza conform calendarului următor: 17 aprilie 2019, ora 10.00: proba scrisă; data și ora interviului se vor comunica ulterior. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Comunei Vânjuleţ, judeţul Mehedinţi şi la telefon nr. 0252/352.203.

Și Spitalul Județean de Urgență Drobeta-Turnu Severin organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuţie vacante, de autopsier debutant în cadrul Serviciului Anatomie Patologică. Relatii suplimentare se pot obține la sediul Spitalului Județean de Urgență Drobeta-Turnu Severin, bd. Mihai Viteazul nr. 6D, Județul Mehedinți, telefon 0252/313.751, interior 105.

Vizualizări: 1,135

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste