(închide)

Marinela Strîmbulescu: „Avem nevoie de un document care să ghideze politicile publice de dezvoltare turistică!”

 

Marinela Strîmbulescu, de la Pro România gorj, susține că județul nostru are mare nevoie de un document care să ghideze politicile publice de dezvoltare turistică!

„Avem nevoie de o strategie coerentă pentru turismul din Gorj! PRO România Gorj va iniția o serie de consultări cu privire la situația turismului din Gorj. Împreună cu operatorii gorjeni din turism și alte organizații reprezentative din domeniul turistic încercăm să găsim cele mai bune soluții pentru Gorj și pentru industria de turism.
Instituțiile statul trebuie să fie un partener pentru oamenii de afaceri, nu un concurent, pentru că scopul este unul comun: promovarea Gorjului! Un aspect important pentru dezvoltarea turismului în Gorj este acela de a construi o strategie turistică a Gorjului. Vă vine să credeți sau nu, județul nostru nu are în prezent un astfel de document care să ghideze politicile publice de dezvoltare turistică! Alături de colegii mei din PRO România Gorj, împreună cu reprezentanții industriei turistice, ne propunem să identificăm mecanismul de cooperare între sectorul public și cel privat. Obiectivele generale vor fi identificarea soluțiilor de redresare și creșterea atractivității turistice a Gorjului prin dezvoltarea unor acțiuni concentrate pentru promovarea turismului cultural și istoric, sportiv, educațional, de recreere și de afaceri”, a transmis Marinela Strîmbulescu, PRO România Gorj

Vizualizări: 941

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste