(închide)

Melodia „Am crezut doar în iubire” a Oanei Maria Paraschivu, mii de vizualizări în câteva zile!

 

Gorjeanca Oana Maria Paraschivu este o talentată cântăreață de muzică populară, care a absolvit Facultatea de Management din cadrul Academiei de Studii Economice-dar și masterul acestei universități. De asemenea, tânăra de 27 de ani are la activ studii în domeniul muzicii. Pasionată și muncitoare, Oana Paraschivu a reușit de-a lungul anilor să îmbine cu succes pregătirea școlară cu marea sa pasiune, muzica! De mai bine de doi ani de zile, artista lucrează în Paris, dar vine acasă cât de des poate. Locurile natale nu le va uita vreodată! „Și acum, la fel ca în trecut, îmi doresc, la fel ca oricare alt interpret, ca vocea şi cântecele mele să ajungă pe placul şi la sufletul mai multor oameni! Este foarte mare bucuria când aflu că melodiile mele plac ascultătorilor și iubitorilor de folclor”, a spus tânăra din comuna Dănciulești. De curând, Oana Paraschivu a lansat o melodie nouă care a fost foarte bine primită de public. În nici șapte zile, melodia a înregistrat peste 8 mii de vizualizări pe canalul de Youtube  Ijac Music Official!

Oana Paraschivu iubește locurile natale, muzica populară și tradițiile de la sat, mai ales că a copilărit la Dănciulești, loc minunat din Gorj. Spune despre comuna Dănciulești că este casa sa, nicăieri în lume nu se simte mai bine ca aici. Oana are 27 de ani și destul de multe realizări bifate de-a lungul anilor. A studiat Liceul Economic la Târgu-Jiu, apoi a urmat drumul studiilor economice la București, dar nu a uitat vreodată de marea sa pasiune, muzica! „În perioada liceului am făcut parte și din trupa de teatru a colegiului, unde coordonator l-am avut pe actorul Cosmin Brehuță, cu care am participat la Festivalul de Teatru pentru elevi "Constantin Stanciovici Brănișteanu", iar în ultimul an de liceu am avut plăcuta surpriza să primesc premiul pentru cea mai bună interpretare feminină. Am finalizat studiile în cadrul Academiei de Studii Economice din București, Facultatea de Management în anul 2015, și Masterul în Economie și Administrarea Afacerilor Agroalimentare în anul 2017”, a declarat Oana Paraschivu pentru Pagina Olteniei.

În urmă cu 10 ani, oana s-a înscris la clasa de canto popular a Cristinei Olteanu de la Palatul Copiilor din Târgu-Jiu, tot aici făcând și dansuri populare cu Marian Stelea și Codruța Florescu. „Între anii 2013-2016, în paralel cu facultatea, am studiat și Canto Muzică Populară la Școala de Arte din București, la clasa renumitului conferențiar universitar, Aurel Mustăţea. Aceasta a fost perioada cea mai importantă în dezvoltarea mea pe plan muzical și totul datorită domnului profesor foarte răbdător și priceput. Am participat la concursuri în perioada când studiam canto la Școala de Arte din București. Câteva dintre reușitele mele sunt la Festivalul "Pe Marginea Dunării" de la Giurgi, unde am obținut Premiul Special al Juriului în 2016, la Festivalul „ Dunărind pe Dunăre” 2016 – premiul I, Festivalul Concurs Național „Vâlcea, plai de cânt şi dor” 2016 – premiul III”, a spus tânăra solistă. 

A lansat o nouă melodie și lucrează la un album

Când vine vorba de muzică, Oana Paraschivu are planuri mari de viitor! În prezent, lucrează la un album cu melodii scrise de ea. Tânăra va aștepta ca acesta să fie gata și în funcție de reacția publicului, își va face și alte planuri. De curând a lansat și melodia "Am crezut doar în iubire", ale cărei versuri le-am scris în urmă cu un an. Cântecul "Am crezut doar în iubire" este zbuciumul unei inimi curate, care iubește sincer, dar care din păcate este trădată în iubire. Aceasta nu renunță însă să spere la un viitor frumos, luminos și plin de dragoste, așa cum îl merită, și de aceea hotărăște să facă o schimbare în viața ei. „Am scris versurile după ce am avut câteva discuții cu o persoană foarte dragă mie care trecea printr-o perioadă delicată în plan sentimental. Din fericire povestea acesteia a avut un final fericit, însă eu am rămas cu aceste versuri, pe care le-am transformat în melodia de acum. Astfel, l-am ales pe Virgil Chirițoiu, instrumentist la Ansamblul Profesionist Doina Gorjului, pentru orchestraţie și studio, iar acesta mi-a întrecut așteptările, tot el a găsit și titlul cel mai potrivit pentru melodie. Filmările au avut loc lângă stațiunea turistică Rânca, județul Gorj, iar Cătălin Gogan este cel care a gândit videoclipul melodiei și a aranjat minunat în imagini sentimentele transmise de versuri. Personajele din videoclip au fost talentații dansatori de la Ansamblul Profesionist Doina Gorjului, Ovidiu Trancau și Aniela Elena Casota, împreună cu dragii mei prieteni Rebecca Dîrla și Daniel Alexandru Dîrla. Iar pentru a promova melodia casa de discuri Ijac Music Production, reprezentată de domnului Daniel Ijac, a fost cea mai bună alegere”, a afirmat solista. De-a lungul anilor, gorjeanca talentată a lansat și alte melodii pe care le puteți asculta pe canalul său de Youtube.

Lucrează în Franța

De mai bine de doi ani de zile, Oana Paraschivu lucrează în Paris, dar niciodată nu a uitat de unde a plecat. „Lucrez de doi ani și jumătate în Franța. Sunt prima vânzătoare într-un boutique traiteur cu specific grecesc din Paris. (…) Lista de mulțumiri este lungă și cuprinde toate persoanele amintite mai înainte, fiecare om din lumea muzicii cu care m-am întâlnit, prietenii mei din Dănciulești și nu numai, dar și familia mea care m-a susținut necondiționat încă de la început”, a spus, în încheiere, Oana Maria Paraschivu.

Galerie foto



Vizualizări: 1,440

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste