(închide)

Meșteri populari și creatori de frumos așteptați la Festivalul Lavandinne de la Târgu-Jiu

 

Nu mai este mult timp și în minunata plantație de lavandă a Anei Neagu  va avea loc o nouă ediție a Festivalului Lavandinne! Pregătirile sunt în toi și organizatorii își doresc foarte mult ca anul acesta la festival să participe foarte mulți meșteri populari și alți creatori de frumos! La fel ca și anul trecut, și de această dată veți avea ocazia să petreceți clipe de neuitat printre frumoasele flori înmiresmate. Festivalul va avea loc pe 25 și 26 iunie 2022.

„Ne apropiem cu pași repezi de Festival, pregătirile sunt în toi și sunt menite să vă aducă o experiență de neuitat. Ne dorim să facem cunoscuți cât mai mulți meșteri populari, artizani și creatori de frumos. Așadar, dacă îți place să meșteșugărești și vrei să îți arăți creativitatea, ia legătura printr-un mesaj privat, pe Facebook sau pe whatsapp la 0786 012 180 cu Ana Neagu-Lavandinne și cere regulamentul de participare! Stabilim ultimele detalii legate de programul artistic complet, detalii pe care vi le vom dezvălui curând”, au transmis organizatorii care pregătesc numeroase surprize.

Pentru copiii care vor veni la Festivalul Lavandinne va fi pusă în scenă o minunată piesă de teatru, iar adulții se vor bucura de relaxare în plantația de lavandă, ascultând muzică bună, admirând expozițiile care vor avea loc sau cumpărând produsele meșterilor populari.

Galerie foto


Vizualizări: 1,923

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste