(închide)

Mii de locuri de muncă disponibile la cel mai mare târg de joburi!

 

În curând, la București va avea loc targul de joburi Angajatori de TOP Bucuresti, la Sala Palatului, pe 26 si 27 octombrie. Daca iti doresti sa iti gasesti jobul ideal, vrei sa faci o schimbare in cariera, ai nevoie de sfaturi cu privire la ce ar trebui sa faci in cariera sau pur si simplu vrei sa vezi cum au mai evoluat lucrurile pe piata fortei de munca, sunteți așteptați la acest târg!

Aproximativ 250 de specialisti in HR si manageri prezenti in cadrul evenimentului isi doresc sa te intalneasca si sa discutati mai multe detalii despre oportunitatile de cariera pe care le vor avea disponibile pentru un candidat cu un potential ca al tau. Daca te vei hotari sa participi la Angajatori de TOP iată ce vei găsi: peste 6000 de oportunitati de cariera, in domenii diverse de activitate, pentru toate nivelurile de experienta: entry-level, middle si senior; 130 dintre cei mai doriti angajatori din tara doresc sa gaseasca colegi valorosi pentru echipele lor in aceasta toamna si abia asteapta sa te cunoasca. Printre acestia se numara: London Stock Exchange Group, Microsoft, Veeam Software, Harman, ProCredit Bank, Verint, Grup Renault Romania, Accenture, Orange Romania, Saint-Gobain Innovative Materials, AXI FINANCE IFN, Prysmian, FarmaVet, Meda si multi altii. De asemenea, ai sansa sa participi la SkillShop-uri de dezvoltare in cariera si sa discuti fata in fata cu reprezentantii companiilor partenere. Acestia iti vor oferi informatii utile pentru cariera ta si te vor ajuta sa intelegi cum poti sa-ti infrangi teama de a vorbi in public, cum sa-ti gestionezi cat mai bine timpul intr-o zi, cum poti trece cu brio peste un interviu cu angajatorul si multe alte subiecte atractive pentru tine.
”Poti sa interactionezi cu specialisti tehnici cu experienta in cadrul Conferintelor TechTalks sustinute de profesionisti specializati in Automotive, Machine learning, Artificial Intelligence, Web & Cloud Technologies s.a. Printre companiile partenere se numara: Harman, Wipro’s Automotive Excellence Center, Verint, Ericsson, ABS Software Development, Intralinks, Veeam Software si multi altii”, a transmis Ionut Vasile,
Project Manager al Angajatori de TOP Bucuresti.

Vizualizări: 339

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste