(închide)

Mona Cârstea de la Pensiunea Melissa din Baia de Fier: „Și în România îți poate fi recunoscută și apreciată munca!”

 

Baia de Fier este una dintre cele mai frumoase localități din județul Gorj, locul unde foarte mulți antreprenori au investit în ridicarea unor pensiuni cu servicii de calitate. Este și cazul Monei Cârstea, o tânără de 33 de ani, care a deschis de ceva vreme Pensiunea Melissa. Antreprenoarea are planuri de dezvoltare și spune că își dă seama că lucrurile merg bine atunci când turiștii cazați la Melissa se întorc! 

Mona Cârstea a muncit în Spania vreme de 13 ani și a decis acum doi ani că este momentul prielnic să se întoarcă acasă, la Baia de Fier, unde a început să investească în Pensiunea Melissa. În Spania, tânăra a lucrat în domeniul comețului, mai exact într-o bijuterie și acei ani au ajutat-o să se formeze ca om. „M-au făcut puternică acei ani, m-au format ca om, pentru că la început a fost foarte greu, nu aveam acte iar, românii nu erau tocmai bine văzuți. Am muncit din greu încât să ajung supervizor pe două bijuteri, a fost visul meu să demonstrez că nu toți oamenii sunt la fel, și am reușit! Am fost respectată de șeful și colegele mele pentru simplitatea mea și educația primită de la părinți. M-am hotărât să revin în România definitiv cunoscându-l pe soțul meu, acum doi ani. El m-a făcut să cred că și în România îți poate fi recunoscută munca și apreciată”, a spus, pentru Pagina Olteniei, Mona Cârstea din Baia de Fier.

Pensiunea Melissa a avut primii turiști nu cu mult timp în urmă și aceștia au fost mulțumiți. Este situate în Baia de Fier, dispune de o curte și toate camerele au balcon. Oaspeții se pot relaxa liniștiți, dar mai ales pot afce drumeții sau pot vizita Peșterile din apropiere, localitățile Novaci, Polovragi și Rânca etc. „Investiția este de peste 90.000 €, am vrut să pun în practică ce am învățat în străinătate. Turiștii sunt respectați la Melissa, cu toții suntem amabili și încercăm să le oferim un sejur frumos, tot ce ne dorim este ca oamenii să revină la noi. Mereu m-a susținut foarte mult și mama mea, noi două am pus pe picioare această afacere. Numele pensiunii este de la fetița mea, Melissa. Ofer clienților mei în primul rând respect, cred că de aici se pleacă. Clienții revin foarte încântați, iar eu cresc ca om. Acum suntem aici și ne dorim să creștem în domeniul hotelier. Am multe idei pentru viitor, sper ca bunul Dumnezeu să mă ajute să le pun în practică”, a mai adăugat Mona Cârstea. În prezent, la Pensiunea Melissa nu există un restaurant, însă face parte din planul de viitor al antreprenoarei. „Avem tot rezervat pentru Paște, ofertele sunt de trei nopți pensiunea integral închiriată și am oferit o noapte cadou, dar doar în cursul săptămânii. Prețurile sunt accesibile, le-am gândit pentru toate buzunarele”, a declarant Mona Cârstea.

Galerie foto








Vizualizări: 4,300

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste