Sărbători pascale liniștite în pensiunile din Gorj! Oferte de nerefuzat: stai șapte nopți și plătești cinci

 

Aproape un sfert dintre hotelierii din România (23%) au primit, deja, primele rezervări pentru perioada Paştelui, iar peste o treime (37%) susţin că au înregistrat primele rezervări pentru sezonul estival, arată o analiză realizată de o platformă online. Astfel, datele Travelminit.ro relevă faptul că 19% dintre respondenţi confirmă că unitatea pe care o deţin este complet ocupată pentru perioada sărbătorilor pascale. Peste 50% dintre rezervările pentru perioada următoare sunt de tipul "last-minute", efectuate cu 3 - 14 zile înainte de check-in. Vacanţele celor ce aleg sejururi în România sunt preponderent de scurtă durată, 66% dintre rezervări fiind de una sau două nopţi, 30% de 3 - 5 nopţi, iar restul, de doar 4%, de peste cinci nopţi. La nivel general, 23% dintre hotelieri au primit primele rezervări pentru perioada Paştelui, iar 19% confirmă că unitatea este complet ocupată pentru Paştele de anul acesta. În plus, 37% din totalul respondenţilor susţin că au înregistrat, deja, primele rezervări pentru vară. Pensiunile din Deltă care vor fi deschise turiştilor în perioada sărbătorilor pascale au deja rezervate până la 60% din locuri, a declarat, pentru AGERPRES, preşedintele Asociaţiei de Management al Destinaţiei Turistice Delta Dunării (AMDTDD), Cătălin Ţibuleac.

Ofertele câtorva pensiuni din Gorj

Dacă vrei să petreci Paștele alături de familie într-un loc retras, departe de agitația marilor aglomerări urbane, atunci vino la Glogova, o comună din apropierea municipiului Motru! La Pensiunea La Cheia Glogovei, proprietarii te așteaptă cu povești minunate, ospitalitate tipic oltenească, peisaje de vis, camere spațioase și condiții foarte bune de cazare. Oferta pentru sărbătorile pascle din acest an este un de nerefuzat: „OFERTĂ SFINTELE PAȘTI 2021! Într-o zonă retrasă, perfectă pentru relaxare, pensiunea La Cheia Glogovei vă întâmpină cu următoarele oferte pentru închirierea integrală: 3 nopți + 1 gratis sau 5 nopți+ 2 gratis. Pensiunea dispune de 8 locuri (4 camere, dintre care 3 cu baie proprie), living, bucătărie complet utilată, foișor, grătar de grădină, leagăn, biciclete și masă de tenis. Pensiunea este situată într-o zonă liniștită, perfectă pentru relaxare și odihnă. Se acceptă plata cu cardul și vouchere SODEXO, EDENRED, UPROMANIA”, spune familia care se ocupă de pensiune. 

O altă variantă este zona Novaci-Rânca-Baia de Fier-Polovragi, zona de sub munte a județului Gorj, una dintre cele mai pitorești din Oltenia! Aici vei avea cum să îți petreci timpul liber, relaxarea fiind cuvânt de ordine! „Petrece concediul în modul cel mai plăcut. Cazare excelentă, aer montan, liniște în mijlocul naturii și în apropiere de Stațiunea Rânca și Peștera Muierii. Pensiunea Mihaela se află în localitatea Novaci-Strada Magurii(Bercesti), oferind facilități de grătar, o piscină interioară, dar şi una sezonieră, aflată în aer liber. Proprietatea oferă, de asemenea, parcare privată gratuită.
Toate camerele și suitele includ TV cu ecran plat şi baie proprie, iar unele dintre ele oferă zonă de relaxare. În plus, anumite unităţi de cazare au vedere la munte sau la râu. Pensiunea Mihaela Novaci pune la dispoziție WiFi gratuit în întreaga proprietate.
Recepţia are program nonstop. Oaspeţii pot juca tenis de masă la pensiune, iar zona este apreciată de amatorii de echitaţie. Stațiunea Straja este situată la 40 km de Pensiunea Mihaela, iar Statiunea Rânca, la 12 km. Aeroportul Internaţional Sibiu se află la 74 km de proprietate”, spune cei de la Pensiunea Mihaela.

Un alt loc unde vă veți putea relaxa este Pensiunea „Valea Măgurii” din Novaci. „Lumea se interesează momentan, avem locuri disponibile, zona este superbă. Vom pregăti pentru oaspeții noștri ouă roșii din partea casei, cozonac direct scos din cuptor, colaboram cu un bucătar care le poate pregăti diferite mâncăruri tradiționale, printre care și miel sau purceluș la proțap! Vă așteptăm cu drag!”, a spus Georgiana Mudăvoiu de la Pensiunea „Valea Măgurii”. Detalii despre pensiune pe www.paginaolteniei.ro/articol

Și la Pensiunea „La Maria” din Bumbești-Pițic, locul unde panorama asupra munților Gorjului este cu adevărat magnifică, puteți petrece sărbătorile pascel în liniște. Potrivit administratorului minunatei pensiuni, „La Maria” își așteaptă oaspeții cu oferte de 3 nopți cazare și masa tradițională de Paște, cu feluri de mâncare giustoase și făcute din ingrediente locale, la prețuri avantajoase! „Avem oferte de Paște, cazare și masă, vom pregăti masa tradițională de Paște cu ouă roșii, sarmale, drob, friptură de miel, pască și cozonac! Vom sărbători așa cum se cuvine! Vă așteptăm cu drag!”, a spus Bogdan Bogdan Săndoiu de la Pensiunea „La Maria”. Despre această pensiune și despre ce puteți face în zonă găsiți informații AICI!

 Și la Pensiunea Miraj din Polovragi, de Paște va fi plin, căci oaspeți din București și-au anunțat prezența. „Avem rezervată pensiunea pentru Sfintele Paște, sperăm să poată veni oaspeții. Pensiunea noastră dispune de o bucătărie complet utilată, dar și de o zonă cu grătar, cuptor de pizza, disc și ceaun unde turiștii își pot pregăti în regim self catering mâncarea. Noi îi întâmpinăm cu cozonac, ouă roșii încondeiate, vinul casei și palincă”, au transmis cei de la Pensiunea Miraj.  

La Baia de Fier, vă puteți caza la Pensiunea Melissa: „Pensiunea Melissa aduce primăvara mai aproape. Profită de promoția 3+1 (la o rezervare de 3 nopti, primești una gratuit), valabilă doar in cursul săptămânii! Vila are o capacitate de 14 ???????????????????????????????? și pune la dispoziția oaspeților: 3 dormitoare duble, 1 dormitor triplu, 1 dormitor cvadruplu, un living spațios, bucătărie complet utilată, spațiu de joacă pentru copii, zonă de grătar, grădină, terasă și zonă de relaxare. Aici găsiți parcare proprie. La 3 nopți rezervate, primești ???? ????????????????????????????!”, anunță administratorul.

Galerie foto




Vizualizări: 1,516

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste