(închide)

Departe de agitația marilor orașe, Pensiunea Valea Măgurii din Novaci este ideală pentru o vacanță cu familia!

 

Vă doriți o vacanță într-o zonă retrasă și minunată? Avem soluția pentru voi! Haideți în Gorj! Mai exact, la Novaci. Aici, vă puteți caza la Pensiunea Valea Măgurii, amplasată într-o frumoasă și retrasă zonă. O dată ajunși aici, pe lângă faptul că pensiunea este departe de „lumea dezlănțuită”, veți putea vizita cea mai înaltă șosea din Europa-Transalpina, Peșterile renumite din Gorj, orașul olarilor din Vâlcea-Horezu și multe alte obiective turistice.

Din ce în ce mai mulți români caută locuri retrase pentru a își petrece concediul din această vară sau doar pentru câteva zile de relaxare. Și în județul Gorj există asemenea spații de cazare, în care veți găsi tot confortul necesar, gazde primitoare, un loc retras, situat la 3 kilometri de centrul orașului Novaci, lângă un râu și o pădure de poveste! Vorbim despre Pensiunea Valea Măgurii, care este listată pe Booking, iar de acolo puteți afla ce prețuri avantajoase oferă pentru cazare. „Dorim să vă bucurați de o vacanță minunată, așa că vă punem la dispoziție servicii de cazare la rang de pensiune. Fiind situați pe marginea unei ape curgătoare, la 300m de drumul principal, vă veți bucura de o liniște deplină admirând frumusețile naturii. La Casa de vacanță Valea Măgurii se poate plăti cu vouchere sau card de vacanță”, anunță proprietarii, familia Mudăvoiu din Novaci.

Povestea unei afaceri muncite!

Pensiunea Valea Măgurii, care este cotată pe Booking cu 9,7, este deținută de tânăra familie Mudăvoiu. Daniel are 30 de ani, iar Giorgana, soția sa, are 26 de ani. Totul a început acum câțiva ani, când Daniel și soția sa au început să închirieze camere turiștilor care veneau să se bucure de frumusețea Transalpinei și a zonei Novaci-Rânca. Văzând că numărul cererilor de cazare crește, au decis să investească și să înființeze o pensiune. De trei ani de zile, Pensiunea Valea Măgurii și-a deschis porțile, iar turiștii care s-au cazat aici au doar cuvinte de laudă. „Acum avem 10 camere, dintre care două sunt apartamente și două sunt camere de familie. Este o zonă unde preferă să vină familiile, căci se pot relaxa și copiii și adulții. Am început cu închirierea unor camere, apoi am decis să facem pensiune. Am avut turiști și din România și din străinătate, oameni dragi care se întorc aici an de an. Am discutat și zilele acestea cu parte dintre dumnealor, mai ales cu pasionații de motociclism care vin primăvară de primăvară pe Transalpina și se cazează la Valea Măgurii. Speră și ei, ca și noi, să poată veni în curând! Este o perioadă mai dificilă, cu pandemia și restricțiile, dar, după ce se vor îndrepta lucrurile, noi suntem pregătiți și așteptăm cu mare drag oaspeții la Vălea Măgurii!”, a spus, pentru Pagina Olteniei, Daniel Mudăvoiu, proprietarul pensiunii.

An de an, de când au deschis, tot ce au câștigat au reinvestit în îmbunătățirea condițiilor de cazare, în zonele de agrement: „Ce câștigăm, reinvestim. Așa am făcut mereu. Nu am luat credite. Este o afacere de familie, eu și soția ne ocupăm de pensiune. La Valea Măgurii nu avem restaurant, dar oaspeții își pot prepara mâncarea, căci avem bucătărie complet utilată în pensiune și zonă de grătar afară. Avem un parteneriat cu un restaurant în sistem delivery, iar oaspeții își pot comanda mâncarea. Transportul este gratuit. Cei care vin, vin să se relaxeze, să fie într-o zonă retrasă, unde este liniște, se pot plimba, avem biciclete, pot face plimbări cu ATV-urile, drumeții, să stea în hamace, să facă baie în piscină”, a mai adăugat Daniel Mudăvoiu.

Atracții de neuitat

Turiștii care au ales să își petreacă vacanța aici sau doar câteva zile de relaxare, spun că Pensiunea Valea Măgurii este locul perfect în care poți scăpa de agitația din marile orașe și te poți reconecta cu tine și cu natura! Situată pe malul unui râu, pensiunea este departe de șoseaua pe care trec sute de mașini, iar cântul păsărilor te trezește dimineața! Iarbă verde, copaci maiestuoși, susurul apei, mirosul ierbii și frumusețile naturii sunt atuurile zonei! „La mică distanță de pensiune este cea mai înaltă șosea din Europa, Transalpina, la 5 km este Peștera Muierilor, la 9 km este Peștera Polovragi și Mănăstirea Polovragi, la 45 km este municipiul Târgu-Jiu unde puteți vizita operele lui Constantin Brâncuși. (…) Avem un lounge comun, piscină sezonieră în aer liber, grădină și biciclete gratuite. Facilitățile includ recepție cu program nonstop, bucătărie comună și WiFi gratuit în întreaga proprietate. Pensiunea are loc de joacă pentru copii. Rânca se află la 21 km de proprietate, iar Horezu este la 32 km”, a afirmat Daniel Mudăvoiu.

Ce spun turiștii care au fost cazați aici

„Locație superbă, gazde prietenoase și foarte primitoare. Loc liniștit și foarte curat. Recomand cu placere”, a spus Josan din România. „Condiții foarte bune de cazare. Curățenie, căldură, gazde primitoare și o locație excelentă. O proprietate liniștită ideală pentru o vacanță cu familia, spațioasă, camerele calduroase și curate. Cu siguranță vom reveni. A fost minunat. Mulțumim mult”, a scris pe Booking Dragoș. „Gazde extraordinar de primitoare, de drăguțe si interesate în permanență de oferirea condițiilor perfecte pentru șederea noastra. O locație foarte linistita, cu loc de joaca pentru copii mici si mari, cu bucătărie călduroasă și dotată cu toate necesare, loc parcare, wifi, grătar afara cu locuri de luat masa, leagăn de adulți in foișor, totul foarte curat si întreținut in permanenta. Camere spatioase, cu bai proprii, curate, si foarte călduroase. Ne-am simtit minunat si cu prima ocazie vom reveni cu mare drag. Dacă se putea da nota mai mare de 10, o meritau din plin. Succes in continuare in ceea ce faceti, sunteti extraordinari!”, a spus Cătălin.

Găsiți Pensiunea Valea Măgurii accesând următoarele link-uri: BOOKING și FACEBOOK Valea Măgurii 

Galerie foto




Vizualizări: 5,014

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste