(închide)

O gorjeancă a decedat din cauza gripei! Spitalul Județean, în carantină

 

Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu a intrat in carantină dupa decesului unei femei de 51 de anic. Autoritățile au confirmat că femeia a decedatddin cauza gripei. Aceasta a ajuns la spital cu insuficiență respiratorie și suferea de mai multe afecțiuni, transmit medicii.

Conducerea spitalului a confirmat că femeia a murit din cauza gripei. In prezent, se analizează dacă și alte decese la nivelul spitalului au fost cauzate de gripa. ”Am avut mai multe decese, trebuie analizate toate. La una dintre pesoanele care au decedat într-adevăr a fost confirmată gripa grupa A. Persoana respectivă era cu comorbidități. Era diabetică, avea 3.4 anemie, a primit sânge”, a declarat Costinel Popescu, directorul medical al Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu, citat de Pandurul.

A fost instituită carantină iar accesul vizitatorilor pe secții este interzis. ”Triajul se face la sânge pentru bolnavii care se internează, pentru personalul care este la noi. Nu pătrunde absolut nimeni în spital decât cu bilet pentru internare în Ambulatoriul de specialitate. Sunt măsuri speciale de carantină care se impun”, a mai spus directorul medical. 

Vizualizări: 2,540

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste