(închide)

Obține acces nelimitat la propriile lichidități cu Omnicredit

 
Pentru firmele care elibereaza facturi la fiecare serviciu prestat, perioada de scadenta mult prea lunga ar putea reprezenta o adevarata problema la gestionarea veniturilor si platilor recurente. Tocmai in acest sens, Omnicredit vine cu o solutie care sa elimine timpul de asteptare mult prea lung pentru incasarea banilor.

Opteaza pentru serviciul de factoring de la Omnicredit si nu vei mai intampina probleme in ceea ce priveste incasarea intarziata a facturilor.

De ce ai putea avea nevoie de factoring?

De regula, firmele ofera fiecarui client posibilitatea de a achita facturile in termen de 30, 60 sau chiar 90 de zile, dar acest lucru poate reprezenta un impediment in dezvoltarea intreprinderilor mici sau la inceput de drum. Acestea pot apela insa oricand la o solutie de finantare de tip factoring care sa medieze eficient situatia.

Optand pentru aceasta varianta nu va mai trebui sa te confrunti cu intarzieri la plata salariilor, facturilor, taxelor sau a furnizorilor. Te bucuri oricand ai nevoie de acces la propriile lichiditati obtinute, chiar daca plata inca nu a fost efectuata de catre clienti.

Cum functioneaza intreg procesul?

Timpul este cea mai importanta resursa in acest caz, iar Omnicredit ti-l poate oferi. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa soliciti incheierea unui contract pentru factoring si odata ce acesta a fost aprobat, circuitul poate fi pus in functiune. Principiul este unul foarte simplu si vizeaza circularea sumei de bani vizate de la Omnicredit la intreprindere, ca mai apoi sa fie restituit de catre clientul intreprinderii direct in contul Omnicredit. Mai exact, institutia se angajeaza sa achite facturile curente inainte de termenul scadent, pentru a pune la dispozitia antreprenorilor un cashflow permanent.

Acest lucru se diferentiaza totusi de un imprumut prin simplul fapt ca nu presupune indatorarea niciuneia dintre parti. Practic, se consolideaza un ciclu continuu prin implicarea unei a treia parti, banii reintorcandu-se periodic la institutia financiara.

Cum accesezi acest serviciu?

Un aspect foarte important este faptul ca orice afacere poate apela la sprijin financiar. Singura conditie este ca aceasta sa poata dovedi faptul ca a desfasurat activitate financiara in ultimele trei luni.

Totul se desfasoara exclusiv online, ceea ce inseamna ca birocratia care da tuturor batai de cap a fost eliminata complet. Tot ce trebuie sa faci este sa intri pe platforma Omnicredit, sa iti creezi un cont de utilizator, in caz ca nu ai deja unul si sa selectezi serviciul de factoring. Vei fi intampinat de un formular tipizat care iti va afisa toate notiunile pe care va trebui sa le comunici. Il completezi, transmiti solicitarea spre aprobare si asta este tot. Vei fi contactat in cel mai scurt timp pentru a primi un raspuns. Din acest punct, daca solicitarea a fost aprobata, nu mai ramane decat sa semnezi contractul.

Ce obtii din colaborarea cu Omnicredit?

Omnicredit a luat nastere din dorinta de a consolida economia pietei din Romania. Si pentru ca acest lucru sa fie posibil, trebuie sa se inceapa cu afacerile mici si la inceput de drum, care reprezinta de fapt motorul intregului sistem. Astfel, experienta din domeniul financiar a oferit posibilitatea de a analiza punctual problemele existente si a contura solutii eficiente pentru acestea. Astfel a luat nastere factoring-ul care asigura un flux constant de lichiditati, in schimbul unui comision de doar 3% din valoarea implicata lunar.

In plus, pentru a avea garantia unui serviciu adaptat nevoilor tale, beneficiezi gratuit de consultanta de specialitate care sa te ajute sa te decizi asupra solutiei celei mai potrivite dintre cele existente.

Vizualizări: 190

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste