(închide)

Peste 22 de milioane de lei pentru reabilitarea Spitalului TBC Dobrița

 

Spitalul de Pneumoftiziologie de la Dobrița, comuna Runcu, din administrarea Consiliului Județean Gorj, va intra în reabilitare termoenergetică.

Bugetul pentru reabilitarea energetică a unității medicale TBC este de 22,4 milioane de lei. Obiectivul este ca lucrările să fie demarate în această vară. Potrivit Consiliului Județean Gorj sunt prevăzute o serie de lucrări la interior, cât și la exterior. Acestea vor spori gradul de confort al unității spitalicești și va reduce nivelul facturilor la energie.

„Lucrările ce fac obiectul contractului sunt: Lucrări proiectate propuse: a) Lucrări de reabilitare termică a elementelor de anvelopă a clădirii – corp C4; b) Lucrări de reabilitare termică a sistemului de încălzire/a sistemului de furnizare a apei calde de consum; c) Lucrări de reabilitare/modernizare a instalației de iluminat și prize, implementarea unui sistem de apelare pat bolnav, constituirea unui parc fotovoltaic de 0,5 MW; d) Lucrări de modernizare a instalațiilor de utilitate publică; e) Lucrări de finisaje interioare/exterioare, refacere trotuar perimetral; f) Lucrări de construcții/rezistență.

Vizualizări: 105

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste