(închide)

Peste o mie de persoane la Zilele Comunei Negomir! Poliția, la datorie

 

Peste o mie de persoane sunt așteptate să participe în această după-amiază (și seară) la Zilele Comunei Negomir. Prima ediție a acestei manifestări a avut loc în 2018.

Autoritățile locale din Negomir au pregătit un program artistic interesant pentru a marca Zilele Comunei pe data de 14 septembrie, așa cum au făcut în ultimii ani. Distracția a început la ora 15:00, când pe scenă au urcat talentații membri ai Ansamblului “Izvorașul”, dar și o serie de invitați. De la ora 18:00, participanții la manifestare îi vor putea urmări pe artiștii de renume ai muzicii populare- Constantin Enceanu, Georgiana Lobonț, Marcela Fota, Emil Badea și Dumitru Vasilescu. Spectacolul se va încheia cu un foc de artificii.

Poliția, la datorie!

Pentru ca și ediția aceasta a Zilelor Comunei Negomir să se desfășoare în ordine și siguranță, polițiștii Postului de Poliție Negomir sunt la datorie. Lucrătorii Postului de Poliție Negomir asigură ordinea și siguranța publică cu ocazia Zilelor Comunei. Participă la fluidizarea traficului rutier, de asemenea. La ediția de anul acesta sunt așteptate să participe peste o mie de persoane. 

Galerie foto



Vizualizări: 947

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste