Primarul Screciu: "Fac un apel la calm!"

 

Primarul municipiului Drobeta Turnu Severin este izolat la domiciliu și ii sfătuiește pe cetățeni sa își păstreze calmul. Acesta a postat un mesaj pe pagina sa de socializare. 

"

Pentru a evita orice speculații pe această temă, doresc să aduc la cunoștința opiniei publice următoarele:

Urmez protocolul de 14 zile de carantină, potrivit măsurilor luate de Ministerul Sănătății la nivel național, după deplasarea pe care am efectuat-o în interes de serviciu la Milano (provincia Lombardia, Italia).

În urma investigațiilor medicale efectuate, starea mea de sănătate este foarte bună, dar am decis că este cel mai bine să nu risc și, în același timp, să dau un exemplu pentru persoanele care se întorc din zonele afectate, să respecte măsurile luate pentru protejarea populației.

Țin permanent legătura cu instituțiile abilitate să monitorizeze situația privind sănătatea publică, dar și cu serviciile din Primărie și-i asigur pe severineni că toate activitățile la nivelul orașului se desfășoară după graficul stabilit.

Fac totodată un apel la calm, îi rog pe cetățeni să se informeze corect, să respecte cu strictețe regulile de igienă și precizez că la acest moment nu se înregistrează niciun caz de infectare cu coronavirus în orașul nostru", a scris Marius Screciu. 

Vizualizări: 234

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste