(închide)

Proiectul național „Promotori ai turismului în vestul Europei", un succes! Copiii s-au implicat și într-o campanie de conștientizare

 

La Târgu-Jiu, dar și în alte localități din țară, în cadrul palatelor Copiilor, au avut loc diverse activități în cadrul proiectului național „Promotori ai turismului în vestul Europei".

În buna desfășurare a Proiectului național „Promotori ai turismului în vestul Europei" au fost implicate mai multe instituții, după cum urmează: Palatul Copiilor Târgu Jiu, cerc Protecția mediului, prof. Ciolacu Cristina, Palatul Copiilor Timisoara, cerc Ornitologie, prof. Babă Liliana și  Palatul Copiilor Rm. Valcea, cerc Floricultura, prof. Bobocu Mihaela.

În cadrul acestui proiect au fost derulate activități practice însoțite de o campanie amplă de conștientizare în rândul elevilor și membrilor comunității privind importanța restaurării ecosistemelor pentru un mediu prietenos și curat. Proiectul s-a bazat și pe un schimb de experiență între instituțiile din Gorj, Caraș-Severin, Timiș și Râmnicu Vâlcea. „La Palatul Copiilor Târgu Jiu am realizat planșe/afișe/filmulețe pe care le-am expus de-a lungul pereților exteriori ai instituției. Elevii, părinții și trecătorii și-au pus dorințe pe panoul Dorințelor. La Palatul Copiilor Timișoara s-au organizat ateliere de lucru pentru confecționarea unor obiecte decorative din peturi. La Palatul Copiilor Rm. Valcea au fost organizate ateliere de lucru pentru confecționarea unor obiective decorative folosind tehnica origami”, a spus profesorul Cristina Ciolacu de la Palatul Copiilor Târgu-Jiu. 

Galerie foto












Vizualizări: 543

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste