(închide)

Proprietara uneia dintre cele mai mari ferme de oi din țară deschide băcănie la Târgu-Jiu!

 

În municipiul Târgu Jiu, peste doar câteva zile, gurmanzii vor avea la dispoziție o băcănie care promite să vândă cele mai gustoase produse din carne de oaie! Astfel, frumoasa antreprenoare Valeria Cherciu, din comuna Crasna, proprietara uneia dintre cele mai mari ferme de oi din România, deschide un magazin.

Sora sa, Ionela Cherciu, are un magazin de desfacere a produselor tradiționale la  Bumbești Jiu. Surorile au spirit de antreprenor, moștenit mai ales de la tatăl lor, Ion Cherciu.

Pe 22 septembrie, Valeria Cherciu va deschide „Băcănia cu bucate”. "Joi, 22 Septembrie, vă astept La “Băcănia cu Bucate”din Târgu jiu, strada 9 MAI, nr. 27 (vis-a-vis de Varese), pentru a degusta din produsele noastre! Considerată o adevărată vedetă culinară a toamnei, pastrama de oaie este un preparat delicios și una din delicatesele băcăniei noastre. Cu rețeta noastră proprie, punem pe masa dumneavoastră o adevarata arta culinara, plina de savoare. Pentru cei care apreciază bunul gust și carnea de calitate din ferma noastră, gata preparata, băcănia va așteaptă sa-i treceti pragul, începând de Joi, 22.09.2022", a anunțat Valeria Cherciu pe pagina sa de socializare.

Tânăra se ocupă de afacerea din comuna Crasna, dar și de magazinele pe care le-a deschis în Gorj. „Ferma din Crasna este una modernă, de aceea până în momentul de față investiția în această afacere este de cca 250.000 de euro. Profitul este asigurat și de exportul mieilor către țările arabe. Dacă nu există pasiune și plăcere în ceea ce vrei să dezvolți totul este o pierdere de vreme, de bani și nu obții rezultate. În cazul nostru, pe lângă microbul pasiunii care curge prin venele tatălui meu, avem și dorința de a evolua și mai mult”, specifică Valeria Cherciu pentru www.lumeasatului.ro

Galerie foto



Vizualizări: 2,364

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste