(închide)

S-a urcat la volanul tirului după două beri! Vezi ce i s-a întâmplat

 

Lucrători din cadrul Biroului Rutier au oprit pentru control un ansamblu rutier format din cap tractor și semiremorca , ce efectua transport rutier de marfa contracost pe ruta Turceni - Tg-Jiu, fiind încărcat cu 20 de tone cenușă, ocazie cu care s-au constatat abateri la aparatura de înregistrare a timpilor de conducere, în sensul că conducătorul auto a intervenit abuziv asupra aparaturii de înregistrare prin folosirea unui dispozitiv tip "magnet" , lucru ce a dus la alterarea datelor prezente pe raportul imprimat al aparatului tahograf.
Totodată, s-a procedat la testarea conducătorului auto cu aparatul etilotest, rezultand o concentrație de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat.
In cauză s-a procedat la întocmirea unui dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de onducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice.
De asemenea conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu sancțiune pecuniară in valoare de 12.000 lei pentru abaterile constatate privind intervenția asupra aparaturii de înregistrare.

Galerie foto


Vizualizări: 750

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste