(închide)

Sary Food Party, locul unde mănânci bine în Rovinari! Proprietari: "Este o afacere de familie cu viitor!"

 

Alexandra Brujan si sotul sau au decis sa intre in lumea afacerilor anul trecut si au deschis un mic restaurant fast-food in localitatea Rovinari, orasul unde locuiesc. Alexandra este mama unei minunate fetite si si-a dorit de mica sa aiba propria afacere, intr-o buna zi! Visul sau a devenit realitate si acum restaurantul sau "Sary Food Party" este apreciat de rovinareni.

Soții Brujan au accesat fonduri CEPIR CRAIOVA beneficiar START UP PLUS și au mizat pe dorinta lor de a reusi si pe prospetimea produselor pe care le consuma clientii Sary Food Party. In primul an de functionare, afacerea merge bine, Alexandra si sotul sau fiind multumiti si muncind adesea cot la cot cu angajatii. Cea mai mare bucurie le-o aduc rovinarenii si nu numai care se intorc mereu sa comande gustoasele lor produse. "Suntem beneficiarii startap-urilor infiintate in cadrul proiectului Cresterea ocuparii prin sustinerea a minim 54 de intreprinderii cu profil non-agricol din Regiunea Sud -Vest Oltenia” - POCU/82/3/7/106112. Am fost admisi pentru finantare nerambursabila in cadrul proiectului Creşterea ocupării prin susţinerea întreprinderilor cu profil non-agricol din zona urbană ID 106112. Am inaugurat restaurantul pe 30 august 2019 si a fost o mare bucurie pentru noi! Este un restaurant tip fast food, produsele sunt proaspete si gustoase, sunt apreciate de clientii care ne cauta mereu. Multi dintre ei spun ca nu au mancat nicaieri, niciunde in alta parte sosuri bune ca la Sary Food si au diverse produse preferate. Avem 2 angajati si ne bucuram de succes. Este o afacere de familie unde se mananca bine, o afacere cu viitor, consideram noi!", a spus, pentru Pagina Olteniei, Alexandra Brujan. 

La Sary Food Party puteti consuma pizza, hamburgeri, kebab, pipet de pui crispy, shaorma etc. Veti putea servi masa in aer liber, pe terasa restaurantului din Rovinari. Produse si preparate foarte proaspete si gustoase, asteapta sa fie gustate la Sary Food din Rovinari!

Detalii si mai jos: https://www.facebook.com/Sarry-Food-Party-112970660100782/?ref=br_tf&epa=SEARCH_BOX

Galerie foto



Vizualizări: 1,823

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste