Șase persoane au ajuns la spital după o altercaţie într-un bar

 

Un tânăr de 26 de ani, din comuna Bratovoeşti, a fost reţinut luni pentru 24 de ore, după ce a fost implicat într-o altercaţie în localitate, în urma căreia şase persoane au ajuns la spital.

Potrivit IPJ Dolj, la un bar din Bratovoeşti, în noaptea de duminică spre luni a avut loc un conflict spontan între mai multe persoane pe fondul consumului de alcool, iar în urma altercaţiei şase persoane au suferit leziuni şi au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

La faţa locului a fost găsit şi ridicat de către poliţişti un pistol de tip "airsoft", neletal, nesupus autorizării.

Patru dintre persoanele implicate în altercaţie au fost audiate luni la Serviciul de Investigaţii Criminale, fiind întocmit un dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

În urma audierilor, un tânăr de 26 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind bănuit de săvârşirea infracţiunilor pentru care s-a deschis dosar penal, urmând ca marţi să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Vizualizări: 365

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste