(închide)

Școala Gimnazială "Ion Popescu" se mobilizează pentru a ajuta refugiații din Ucraina

 

Școala Gimnazială ,,Ion Popescu” Bărbătești este pregătită să ajute refugiații din Ucraina.
 
Războiul care a lovit Ucraina a lăsat urme adânci în viețile locuitorilor acestui stat.  Este deja a patra zi în care armata rusă încearcă să preia controlul asupra Ucrainei. În tot acest timp s-au pierdut vieți omenești și au fost distruse destine. Cei mai norocoși au reușit să treacă granițele țărilor vecine sau ale  țării noastre, iar modul în care au fost primiți de români a fost impresionant.
Școala Gimnazială ,,Ion Popescu”, Bărbătești se mobilizează spre a ajuta refugiații veniți din Ucraina cu alimente, haine, produse de igienă. De asemenea, câteva cadre didactice pun la dispoziție chiar și locuințe în care refugiații să stea până la găsirea unor soluții. Orice persoană din împrejurimi care dorește să doneze poate lua legătura cu reprezentanții școlii sau poate merge la unul dintre spațiile de colectare din Târgu Jiu, Novaci, Rovinari, Motru sau Popovragi.

Din suflet pentru oameni!


Parohia Cartiu (Turcinești) face un apel umanitar către enoriașii comunității de a sprijini familiile victimelor refugiate din Ucraina. După posibilitățile fiecăruia, putem colecta (începând de duminică, 27.02.2022) la Biserica din Turcinești: produse neperisabile - alimente, produse de igienă, produse sanitare, spirt, betadină, pampers pentru copii, saltele, pilote, pături, perne. Acestea urmează a fi transportate la centrul din incinta Stadionului Municipal Tg-Jiu.
Persoană de contact: preot paroh, Stoicoiu Nicolae: 0729848241
Mulțumim pentru ajutor! Dumnezeu să ne apere pe toți!

Vizualizări: 648

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste