(închide)

Sosia lui Gerald Butler candidează la Primăria Căpreni!

 

Radu Bîrdacel este un tânăr gorjean care candidează din partea ADN Gorj la Primăria Căpreni. Bîrdăcel a fost poreclit „sosia lui Gerald Butler”, celebrul actor din SUA după ce a apărut într-un show de televiziune-Chefi la cuțite. Multă lume a spus atunci că Bîrdăcel seamănă incredibil cu celebrul actor Gerard Butler. 

Acum tânărul va candida la Primăria Căpreni și spune că „vrea să transforme comuna în orașul de la țară! Eu sunt alternativa viitorului nostru!”. „Suntem o alternativă la ceea ce ar fi trebuit să fie clasa politică românească. Noi suntem cei mulți, cei uitați, cei lăsați în urmă, cei care nu contează pentru potentații zilei. Suntem oamenii obișnuiți care muncesc din greu, care duc în spate economia țării, așa șubredă cum e ea. Noi suntem voi! Suntem mulți și trebuie să ne unim pentru că uniți suntem puternici.
Nu trebuie să vă mai lăsați păcăliți de discuri siropoase! În politica românească nu exista stânga sau dreapta. Există doar interese personale. Nu se fac strategii pentru tine, ci pentru cum să poată fi furat banul public”, mai spune tânărul candidat.

Pe Radu Bîrdăcel îl găsiți și în mediul online.

Galerie foto


Vizualizări: 1,479

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste