(închide)

Un zbor cu balonul cu aer cald în schimbul celor mai inspirate dorințe pentru comunitate!

 

Candidatul Iulian Popescu (PNL Gorj) la Consiliul Județean a organizat sâmbătă prima „sesiune” de zboruri cu balonul cu aer cald! Mâine, dminică, urmează a doua și puteți participa și voi dacă lăsați un comentariu pe pagina de Facebook a evenimentului, comentariu  în care vă exprimați visele și dorințele voastre pentru comunitate. „Vouă, celor care ați uitat să sperați că și Gorjul se poate schimba, vă ofer un zbor cât mai sus, cu balonul cu aer cald. A «vedea» în depărtare este ceva, însă a ajunge acolo... este cu totul altceva”- spunea Constantin Brâncuși. Vă propun un zbor cu balonul cu aer cald, în schimbul celor mai inspirate vise și dorințe ale voastre pentru comunitate”, a transmis candidatul Iulian Popescu. 

Detalii https://www.facebook.com/events/301854244417941/?active_tab=about

Foarte mulți gorjeni au postat comentarii pe pagina evenimentului și au și zburat cu balonul cu aer cald, bucurându-se de o experiență unică! Nu uitați, și mâine, 23 august, la Coloana fără Sfârșit va fi ancorat un balon cu aer cald cu care se vor face ridicări, în cadrul unui proiect inedit de colaborare cu comunitatea, inițiat și propus gorjenilor de candidatul PNL la președinția Consiliului Județean Gorj, Iulian- Vasile Popescu.

Ce vise au gorjenii?

Zeci de persoane au postat comentarii pe pagina evenimentului și au mers la Coloana Infinitului pentru a se bucura de experiența inedită. Iată câteva dintre ele-Maria din Motru: „Îmi doresc un județ care să aibă cel puțin un centru medical ultramodern, cu cât mai multe facilități medicale pentru toți cetățenii”. Filip a scris: „Consider că Județul Gorj ar fi mai prosper dacă s-ar pune accet mai mult pe turism, fluxul turiștilor contribuind la o creștere economică a județului. Să aducem bucurie în sufletele cetățenilor prin crearea și implementarea unor activități culturale, sportive, gastronomice și educative mult mai elaborate și mai creative”. Iată ce a scris Doru din Târgu-Jiu: „Îmi doresc că noi, tinerii, cetățenii să avem drepturi egale la angajare in funcții publice, STOP JOC ARANJAMENTELOR DE ORICE FEL, îmi doresc că, Gorjul sa devina Bucovina Olteniei, sa creeam locuri de munca bine plătite, sa avem un birou și la primărie și la consiliul județean unde să fim ajutați gratuit sa facem și să depunem proiecte pe fonduri europene, sa avem transport in comun electric, gen...Tg Jiu- Craiova...și încă multe vise pe care le au copiii noștri”. Și Roxana din Târgu-Jiu a avut ceva de spus: „Daca am da mai multa importanta spiritului cu siguranta cu totii am fi mult mai castigati si ne-am bucura mult mai mult de tot ce inseamna viata. In viziunea mea, lista de aspiratii si dorinte pentru comunitatea noastra este plina de idei indraznete referitoare la mai multe domenii de interes. In primul rand, consider ca in Gorj turismul este cheia pentru un viitor de succes si tocmai de aceea visam la investitii legate de dezvoltarea turismului, potentialul judetului Gorj fiind extraordinar de mare. Atractivitatea regiunii noastre ar creste mult mai mult si ar genera nenumarate beneficii pentru comunitatea noastra. In al doilea rand, mi-as dori sa avem o crestere vizibila a investitiilor verzi. Mai mult decat atat, cred cu tarie ca orasele inteligente sunt viitorul si ar trebui data o importanta mult mai mare in acest sens. Nu in ultimul rand, sunt de parere ca o comunitate frumoasa se sudeaza in timp si are nevoie de timp pentru a se dezvolta. Tocmai de aceea ar fi oportun sa existe mult mai multe evenimente pentru comunitatea noastra prin care sa avem posibilitatea sa socializam mai mult, sa ne informam corect, sa impartasim si sa facem schimb de idei si de ce nu, sa invatam sa fim mai empatici. Constant avem nevoie unii de altii. Visam sa gasim solutii pentru noi si familiile noastre aici, in Gorj, fara sa mai fim nevoiti sa plecam spre alte judete pentru a beneficia de serviciile pe care ni le dorim. Sunt increzatoare, cred in schimbare si sunt sigura ca mereu se poate mai mult si mai bine!”.

Galerie foto



Vizualizări: 945

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste