(închide)

Sosia lui Gerard Butler a învins cel mai longeviv primar din Gorj!

 

Emil Cătănoiu, primar la Căpreni de 34 ani, a pierdut alegerile la numai două voturi, iar cel care a reușit să-l învingă pe Cătănoiu este candidatul AUR, Radu Bârdăcel!

Radu Bîrdacel este un tânăr realizat, manager  zonal pe sud-vestul României al fast-foodului Spartan, a fost asemănat cu celebrul actor Gerard Butler. 

Bîrdăcel a fost poreclit „sosia lui Gerald Butler”, celebrul actor din SUA, după ce a apărut într-un show de televiziune-Chefi la cuțite acum câțiva ani. Multă lume a spus atunci că Bîrdăcel seamănă incredibil cu celebrul actor Gerard Butler.  

Acum, Radu Bîrdăcel a câștigat alegerile la Căpreni cu două voturi peste cele obținute de Emil Cătănoiu, cel care a condus comuna Căpreni vreme de 34 de ani. “Am câștigat câștigat la 2 voturi, le mulțumesc tuturor”, a transmis Radu Bîrdăcel, candidat din partea AUR. 

„Ne aflăm în fața unei decizii cruciale pentru viitorul nostru.(...) o schimbare necesară după 34 de ani de conducere a aceleiași persoane. În toți acești ani, comuna noastră a stagnat, iar problemele au rămas nerezolvate. Este timpul să recunoaștem că nu ne putem permite încă patru ani de subdezvoltare, în timp ce actualul primar se gândește doar la propria pensionare. Avem nevoie de o conducere nouă, de idei proaspete și de oameni dedicați care să ne ajute să progresăm. Haideți să nu mai acceptăm stagnarea și să alegem să construim împreună un viitor mai bun pentru comuna Căpreni. Ieșiți la vot și alegeți schimbarea! Viitorul nostru este în mâinile noastre”, le-a transmis alegătorilor candidatul AUR și a reușit să îi convingă. 

Galerie foto


Vizualizări: 2,017

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste