(închide)

Spectacolul „Caramitru-Mălăele – Câte-n lună și în stele” ajunge și la Târgu-Jiu

 

Stagiunea estivală a Teatrului Dramatic “Elvira Godeanu” din Târgu Jiu se va închide, pe 25 septembrie, cu un minunat spectacol, mult așteptat de gorjeni! Astfel, sunteți invitați de pe acum la spectacolul ”Caramitru – Mălăele- Câte-n în lună şi în stele”, care se va desfăşura în aer liber, în Parcul Coloanei Infinitului.

Evenimentul va fi precedat de o expoziţie aniversară a lui Horaţiu Mălăele. „Sâmbătă, la Grădina de Vară, ne vom întâlni cu colegii de la Teatrul ‘Tudor Vianu’ din Giurgiu cu ‘Regatul femeilor’, un spectacol foarte interesant pentru public şi special conceput pentru aer liber, iar duminică, cu colegii de la Teatrul din Deva, cu spectacolul ‘Un bărbat şi mai multe femei’. Ambele spectacole vor fi de la ora 19,00 şi beneficiază de intrare gratuită. Main eventul acestei luni, şi anume închiderea de stagiune, este pentru noi unul dintre cele mai importante evenimente, şi aici mă refer la spectacolul Caramitru – Mălăele ‘Câte-n în lună şi în stele’, spectacol care se va desfăşura pe data de 25 septembrie, de la ora 19,00, în Parcul Coloanei fără de Sfârşit. Şi, mai important decât acest spectacol, va fi evenimentul care va precede acest show, dacă îi putem spune aşa, şi anume o expoziţie aniversară, 50 de ani de la prima expoziţie grafică a maestrului Horaţiu Mălăele, care se va desfăşura în acelaşi loc în care a şi debutat ca şi artist plastic şi anume, aici, la Teatrul Dramatic ‘Elvira Godeanu’ din Târgu Jiu”, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, directorul Teatrului Dramatic “Elvira Godeanu”, Cosmin Brehuţă.

Biletele la spectacolul “Caramitru – Mălăele “Câte-n în lună şi în stele” au fost puse în vânzare, începând de luni, la preţul de 30 de lei. Numărul locurilor va fi de 500.

Vizualizări: 339

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste