(închide)

Spitalul Motru angajează asistent medical generalist debutant

 

Spitalul Municipal Motru organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante de asistent medical generalist, Secția medicină internă.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt: diplomă de absolvire a școlii sanitare postliceale, diplomă de absolvire a învățământului superior de scurtă durată sau diplomă de licență de asistent medical generalist; diplomă de bacalaureat; diplomă de principal pentru postul de asistent medical principal din secția medicină internă; fără vechime pentru postul de asistent medical debutant din cabinetul de medicină internă (ambulatoriu integrat).
Concursul se va organiza conform calendarului următor: 22 iulie 2019, ora 09:00: proba scrisă; 25 iulie 2019, ora 09:00: proba practică; 30 iulie 2019, ora 09:00: proba interviu.

Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Spitalului Municipal Motru, str. Carol Davilla nr 4, Judeţul Gorj, telefon: 0253/410.003.

Vizualizări: 1,599

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste