Spitalul Rovinari a primit mobilier spitalicesc și aparatură din Franța

 

Spitalul Orășenesc Rovinari a primit donații din FRanța! Miercuri seara, un tir încărcat cu mobilier spitalicesc, aparatură medicală, fotolii rulante, medicamente, consumabile diverse, pături și obiecte de îmbrăcăminte a ajuns la Rovinari prin intermediul Fundației “MEDECINE AIDE ET PRESENCE LANGUEDOC ROUSSILLON” – Ponteilla, Franța.

Donația a constat din: 30 de paturi medicinale de ultimă generație, 30 de saltele, mese, scaune, zeci de scaune rulante (scaune cu rotile), mobilier baie, noptiere, 1 oxiconcentrator, 2 nebulizatoare, o masa examinare, 15 colete cu medicamente diverse, 80 de colete cu consumabile medicale, 50 de pături, haine, echipamente alimentație parenterală, și, foarte important, un Ecograf Ginecologic. „Lista este mult mai lungă și cuprinde foarte multe lucruri extrem de necesare actului medical, medicilor și pacienților de la spitalul din Rovinari. Mulțumiri speciale transmit, pe acestă cale, domnului Pierre Chola Namy, președintele Fundației franceze, dar și domnului doctor Cosmin Răuț, prin intermediul căruia spitalul din Rovinari a primit acestă donație.
Cei doi ne-au asigurat că un nou transport cu donații ar putea ajunge la Rovinari în luna iulie a acestui an. Cu mulțumiri pentru oamenii de bine”, a spus primarul Robert Filip.

Vizualizări: 411

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste