(închide)

Spitalul Rovinari, dotat cu aparatură de peste 9 milioane lei!

 

Seria investiţiilor realizate la Spitalul Orăşenesc „Sfântul Ştefan” Rovinari continuă! Edilul Robert Filip a anunțat că a semnat un contract de finanțare de peste 9 milioane de lei. Astfel, grație acestor bani vor fi achiziționate un computer tomograf, dar și un RMN.

„Astăzi am semnat la Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud – Vest Oltenia un contract de finanțare pentru dotarea Spitalului ”Sfântul Ștefan” din Rovinari cu aparatură nouă în valoare de 9.411.456,36 lei. Ca urmare, în scurt timp, spitalul va fi dotat cu computer tomograf, RMN și tot ce este necesar pentru asigurarea și monitorizarea la parametri calitativi a stării de sănătate a cetățenilor din Rovinari și din împrejurimi”, a spus Robert Filip, primarul orașului Rovinari. Toate sectiile din unitatea spitaliceasca vor fi reabilitate si dotate cu aparatura medicala moderna. De asemenea, sistemul termic va fi inlocuit pana la geamuri care vor fi schimbate cu unele noi. Pacientii internati la Spitalul Orasenesc “Sfantul Stefan” din Rovinari vor putea beneficia de consultatii RMN si tomograf chiar in localitatea lor, astfel ca nu vor mai fi nevoiti sa mearga in alte localitati pentru aceste investigatii.

La începutul acestui an, Spitalul „Sfântul Ștefan“ din Rovinari a angajat noi medici specialiști în pediatrie-neonatologie și obstetrică-ginecologie. De asemenea, Secția Ginecologie a fost modernizată recent și dotată cu aparatură performantă. 

Galerie foto


Vizualizări: 469

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste