(închide)

Sponsorizare a Decathlon pentru copiii din cadrul DGASPC Gorj

 

Ziua Copilului a continuat și în data de 08.06.2021 pentru copiii din sistemul de protecție, întrucât în această zi, 200 de beneficiari ai Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Gorj, au avut parte de surprize constând în daruri precum: mingi, tricouri, treninguri, adidași și diverse alte articole sportive. Sponsorizarea, în valoare totală de 18000 lei, a venit din partea magazinului Dechatlon, prin intermediul programului ,,Ajungem MARI” implementat de Asociația Lindenfeld, partener tradițional al DGASPC Gorj.
,,Ajungem MARI” este un program demarat de Asociația Lindenfeld și susține educația copiilor din centre de plasament și din medii defavorizate. Programul educațional ,,Ajungem MARI” a demarat în București pe data de 8 iunie 2014, cu fonduri 0 și s-a extins rapid, incluzând tot mai mulți copii. La ora actuală, acest program este implementat și în județul Gorj.
"Mulțumim Dechatlon pentru daruri și transmitem un sincer și călduros ,,La mulți ani” tuturor voluntarilor Asociației Lindenfeld, la ceas aniversar al Programului ,,Ajungem MARI”!", a transmis conducerea DGASPC Gorj. 
Tot în cadrul programului ,,Ajungem MARI”, duminică, 06.06.2021, a avut loc o excursie la care au participat 42 de beneficiari de la Complexul de Servicii Comunitare pentru Copilul cu Nevoi Speciale Târgu Jiu, din subordinea DGASPC Gorj, aceștia deplasându-se la Hobița, Tismana și Plaiul Castanilor, unde au avut parte de lecții de echitație, tiroliană, jocuri în aer liber și multă distracție.

Vizualizări: 282

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste