(închide)

Ștefania Căprea, talentata solistă care își dorește să devină actriță!

 

Ștefania Căprea, cursantă a Școlii Populare de Artă Târgu Jiu, coordonată de prof. Ion Drăgan, a câștigat Trofeul Festivalului Național de Muzică și Dansuri Populare & Etno “CIULEANDRA”, ediția a VII-a, organizat în data de 11 mai 2019, la București.
Festivalul National “CIULEANDRA” are ca scop descoperirea, promovarea și premierea copiilor talentați a căror vârstă este cuprinsă între 5-19 ani. Ștefania Căprea este originară din comuna Târgu-Logrești și este pasionată de muzică de multă vreme. A participat la numeroase concursuri și festivaluri și a câștigat premii care au bucurat-o de fiecare dată. Iubește tradițiile populare și Gorjul natal! „Concursul de la București, pentru mine, a însemnat o adevărată bucurie deoarece am mai adăugat în palmaresul meu un nou premiu important! Cânt de la vârsta de 8 ani, iar pentru mine muzica înseamnă o pasiune în care mă regăsesc adeseori, pe viitor aş dori sa devin actriță, dar nu voi renunță nicicând la muzica populară”, a spus Ștefania.

De asemenea, și Andrada Betej, cursantă a Școlii Populare de Artă Târgu Jiu, coordonată de instr. Nicoleta (Argint) Lătărețu, a obținut Premiul III, în cadrul Festivalului Național de Muzică Populară ”Domnica Trop”. Acesta este organizat în comuna mehedințeană Izverna, localitatea natală a marelui rapsod, declarat încă din 2013 „Tezaur Uman Viu”, iar din 2018 Cetățean de onoare al județului Mehedinți. Organizatorii festivalului sunt: Primăria și Consiliul Local Izverna și Consiliul Județean Mehedinți, prin Centrul Cultural „Nichita Stănescu”. RTS este partener media al evenimentului.

Vizualizări: 1,273

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste