(închide)

Talentata novăceancă Alessia Diaconescu va avea prima expoziție personală!

 

Marea câștigătoare a Salonului de pictură „Arte Mici” 2021 de la Motru, talentata novăceancă Alessia Diaconescu va avea prima sa expoziție! Frumosul eveniment va avea loc la Casa de Cultură Novaci, joi, 13 mai, de la ora 13:00. 

Alessia Diaconescu are 10 ani și este un copil foarte talentat, fiind declarată marea câștigătoare a Salonului de Pictură „Arte Mici” de la Motru. „Am participat la Arte Mici, încă din 2017, când am obținut Premiul II la categoria 3-6 ani, apoi în 2018 și 2019 două premii speciale, în 2020 am obținut mențiune, așa că premiul de anul acesta este nesperat, dar atât de mult dorit. Incredibil de mult dorit!”, a spus, pentru Pagina Olteniei, Alessia Diaconescu. Felicitări, Alessia!

Copila foarte talentată este din Novaci. Alessia este elevă în clasa a IV-a la Școala Gimnazială Novaci. Are rezultate foarte bune și învață cu plăcere. Pictorița face parte dintr-o familie de oameni tineri, cu inițiativă, antreprenori amândoi. Cristina Diaconescu, mama câștigătoarei, a declarat pentru Pagina Olteniei, că atât ea, cât și soțul său sunt absolvenți de studii superioare și nu și-au dorit să plece din localitatea natală. Au rămas la Novaci unde au dezvoltat o afacere și unde trăiesc alături de fiica lor. „Suntem amândoi, antreprenori. Sotul meu, Leonard Diaconescu, conduce o firmă de construcții, iar eu administrez un restaurant în Rânca, de aceea viața noastră și, implicit a Alessiei, se împarte între Novaci și Rânca. Alessia nu are frați sau surori, deși tare mult și-ar fi dorit. Alessia este cea mai mare bucurie și mândrie a noastră”, a spus Cristina Diaconescu din Novaci. 

Vizualizări: 993

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste