Talentații Alex și Costi Buștean din Țicleni au lansat primul videoclip!

 

Alexandru și Constantin Buștean sunt doi frați din orașul Țicleni, elevi la școala gimnazială din localitate. Cei doi iubesc muzica și sunt cursanți ai Școlii Populare de Artă Târgu-Jiu-Secția externă Țicleni, fiind pregătiți de profesorul Constantin Buligiu. Cei doi frați sunt talentați instrumentiști și zilele trecute au lansat primul videoclip, foarte apreciat în mediul online.

Alex și Costi, așa cum îi strigă cei care îi cunosc, sunt talentați la muzică și au devenit elevii Școlii Populare de Artă în urmă cu trei ani. Evoluția lor a fost una foarte bună, făcînd parte și din Grupul de instrumente „Voinicelul", pregătit în cadrul Casei de Cultură a Primăriei orașului Ticleni, de către profesorul Constantin Buligiu. Cei doi frați cântă la vioară și chitară și le place foarte mult să exerseze la aceste instrumente, chiar și în timpul liber. Fac parte dintr-o familie de oameni muncitori, care își susțin copiii în ceea ce fac și în îndeamnă mereu să urmeze cu devotament ceea ce le place. „Alex și Costi sunt la cursurile de la Școala Populară de trei ani de zile. Le place mult muzica, au talent, iar noi îi încurajăm mereu să își urmeze visele! La școală se descurcă foarte bine, au 13 și 12 ani și mai au o soră mai mică. Katrinel spune că vrea să cânte și ea, îi vede mereu pe ei și îi place! Sunt copii buni și cuminți, ne ajută și în gospodărie, iar în timpul liber le place să joace fotbal, să se plimbe cu bicicletele. Alex are mare grijă de câinii noștri, chiar spunea la un moment dat că i-ar plăcea să devină medic veterinar. Noi îi vom susține mereu, important este să urmeze o carieră într-un domeniu care le va plăcea”, a spus Cornelia Buștean, mama fraților talentați. Mai jos puteți asculta melodia celor doi frați din Țicleni:

Cei doi frați sunt apreciați și de profesorii care le-au urmărit evoluția de-a lungul anilor. „Alex și Costi sunt pregătiți la Casa de Cultură, coordonată de mine. Au ca profesor pe domnul Buligiu Constantin și beneficiază de cursuri gratuite prin grija domnului primar Constantin Radu și a consilierilor locali care au aprobat parteneriatul cu Școala Populară de Arte. Cu sprijinul părinților sunt promovați. Provin dintr-o familie bună, de oameni gospodari și sunt copii foarte cuminți și responsabili. Îi felicit pentru lansarea melodiei și a videoclipului și le doresc mult succes pe viitor!”, a spus, pentru Pagina Olteniei, profesorul Cristina Negreanu, de la Casa de Cultură Țicleni.

Galerie foto






Vizualizări: 799

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste