(închide)

Tinerii de la TNL Gorj, ajutoare ale lui Moș Crăciun! Zeci de copii au primit daruri

 

Zeci de copii care provin din familii defavorizate din localitățile Târgu Jiu, Licurici, Bălești, Turcinești, Albeni, Arcani au primit astăzi haine, jucării și dulciuri, de Crăciun.
Acțiunea a fost organizată de TNL Gorj și Clubul Elevilor Liberali. Astfel, în total peste 60 de copilași s-au bucurat de întâlnirea cu Moș CRăciun și de cadourile primite. 
Ideea a fost a membrilor filialei Gorj a Tineretului Național Liberal (TNL), care s-au bucurat că au putut aduce zâmbete pe chipurilor micuților. „Le spunem Sărbători Fericite ! TNL Gorj-Ne bucurăm că am putut ajuta 21 de copii din Comuna Licurici cărora le-am împărțit dulciuri, haine, jucarii, cărți și alimente. Mare ne e bucuria când vedem cât de mult se bucură acești copii minunați. Mulțumim din suflet partenerilor de fapte bune. Suntem bucuroși că putem oferi un Crăciun mai bun unor copii si fiecare acțiune de acest fel ne ajută să apreciem mai mult ce avem, dar și să ne dorim mai mult pentru cei aflați în nevoie”, transmit cei de la TNL Gorj. 

Galerie foto



Vizualizări: 794

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste