(închide)

Toate proprietățile fructelor de Aronia se regăsesc în produsele create de un gorjean din Dragotești!

 

În comuna gorjeană Dragotești, inginerul Marius Toporiște a înființat în 2013 o plantație de Aronia, fructul-medicament cu proprietăți benefice pentru sănătate. Produsele marca gorjenească „Cerdacul cu Aronia” păstrează toate proprietățile miraculoase ale fructului-medicament. De atunci, mii de persoane au consumat produsele obținute din Aronia. 

Inginerul Toporiște și-a dezvoltat afacerea cu multă pasiune și pricepere, dar și mult studiu, pentru a putea crea cele mai benefice produse pentru sănătatea consumatorilor, a oamenilor care îl caută pentru a le oferi sfaturi și minunatele produse. 

Aronia este un fruct medicament, un super-antiodidant, îmbunătățește vederea, reglează colesterolul și glicemia, previne bolile cardiovasculare, întărește sistemul imunitar și rezistența organismului, ajută refacerea celuleor din organism, având acțiuni benefice în peste 100 de afecțiuni, susțin specialiștii. De curând, pe pagina de facebook  Aronia-produse -fructe plantație bio, inginerul Marius Toporiște a scos la vânzare un pachet de produse la un preț special. Mai multe detalii despre toate produsele oferite de deținătorul plantaiei bio de aronia găsiți pe pagina de socializare menționată.

„Pachet cadou Produse Aronia - 150 lei, marca Cerdacul cu Aronia:
- 1 sticla de Sirop de Aronia, Cerdacul cu Aronia, 1000 ml,
- 1 borcan de Dulceata de Aronia fara conservanti, Cerdacul cu Aronia, 350 g,
- 1 sticla de Concentrat de Aronia, Cerdacul cu Aronia, 500 ml. Sunt produse 100% naturale, marca Cerdacul cu Aronia, bogate in polifenoli si puternic antioxidante, obtinute din fructe aronia bio. Fructele de Aronia sunt culese din plantatia noastra ecologica de aronia, necertificata. Cand folosesti fructe proaspat culese, proprietatile fructului sunt la cote maxime si asta se reflecta in calitatea produsului. Pachet Produse Aronia, produse bogate in polifenoli si alte substante active, cu influenta benefica asupra starii de bine a organismului, pastrand toate proprietatile si beneficile fructului Aronia - fruct medicament, pline de vitamine si minerale, realizate dupa retete traditionale de pregatire a fructelor de padure, retete vechi, care si-au dovedit eficienta si pastrarea calitatii produselor fara conservanti”, anunță antreprenorul din Dragotești. 

Alte oferte și gama întreagă de produse o găsiți pe pagina de socializare și pe site-ul Cerdacul cu Aronia!

Ce conțin aceste produse


 Sirop de Aronia este un produs alimentar, marca Cerdacul cu Aronia, produs obtinut din fructe de Aronia melanocarpa min (60%) proaspat culese din Plantatia de Aronia bio necertificata, zahar, suc de lamaie sau acid citric. Cand folosesti fructe proaspat culese, proprietatile fructului sunt la cote maxime si asta se reflecta in calitatea produsului.
Produs bogat in polifenoli si alte substante active cu influenta benefica asupra starii de bine a organismului, plin de vitamine si minerale, realizat dupa reteta traditionala de producerea siropurilor din fructe de padure si plante medicinale, retete vechi, care si-au dovedit eficienta si pastrarea calitatii produselor fara conservanti. Siropul de Aronia cu zahar invertit - alternativa sanatoasa a zaharului alb, fara conservanti, facut dupa retete traditionale de pregatire a siropurilor din fructe de padure, este recomandat in limitarea actiunii negative a stresului oxidativ si limitarea proceselor de deteriorarea materialului genetic de catre radicalii liberi. Aceste proprietati se datoreaza continutului mare de antioxidanti (polifenoli, bioflavonoizi, vitamina C, vitamina E) ce contribuie la limitarea nivelelor hormonilor de stres. Acest produs are si o actiune geriatrica, protejand celulele in procesul de imbatranire.
Fructele de Aronia sunt utile si pentru vitaminizarea si remineralizarea organismului, siropul obtinut din acestea fiind un excelent tonic general. Acesta contribuie la: sporirea vitalitatii, stimularea procesului de regenerare a musculaturii si a sistemului osos. Prin continutul in vitamina K, siropul ajuta la reglarea functiilor hepatice si biliare si la normalizarea tensiunii arteriale.

Dulceata din Aronia este un produs 100% natural marca Cerdacul cu Aronia, care contine fructe aronia bio culese din plantatia noastra ecologica, necertificata, zeama de lamaie si zahar, realizat dupa o reteta traditionala privind prelucrarea fructelor de padure.
Produsul este bogat in polifenoli si alte substante active cu influenta benefica asupra starii de bine a organismului, pastrand toate proprietatile si beneficile fructului de Aronia - fruct medicament.

Concentrat de Aronia este un produs alimentar, marca Cerdacul cu Aronia, produs 100% natural, fiind o solutie alcoolica obtinuta prin prepararea la rece din fructe aronia minim 50%, zahar si acool natural de fructe. Prin macerarea in timp indelugat a fructului aronia in alcoolul natural de fructe, Concentratul de Aronia pastreaza toate proprietatile fructului medicament Aronia. Produs bogat in polifenoli si alte substante active cu influenta benefica asupra starii de bine a organismului, un produs plin de savoare si un gust rafinat, cu o aroma speciala si foarte sanatos. Concentratul de Aronia este un produs puternic antioxidant, ale carui proprietati trec rapid in sange, deoarece organismul incepe sa metabolizeze alcoolul imediat, incepand din gura si continuand in sistemul digestiv. Pe masura ce intra in stomac si in intestinul subtire, o parte din Concentratul de Aronia este absorbit in sange si transportat de sange in tot corpul.
Astfel proprietatile fructului de Aronia Bio - fructe medicament, trec rapid in sange si sunt trasportate de sange in tot corpul!

Analiza si certificarea calitatii fructelor si a produselor din Aronia Bio: Produsele au fost testate in cadrul Laboratoarelor din IBA Bucuresti si se remarca prin calitatea senzoriala, valoarea nutritionala si capacitatea antioxidanta, fiind benefice intr-o dieta sanatoasa.
Produsele se remarcă prin calitatea senzorială, valoarea nutrițională și capacitatea antioxidantă, fiind benefice într-o dietă sănătoasă, care să asigure starea de bine a organismului!
Toate proprietățile fructelor de Aronia Bio se regăsesc în produsele noastre!

Cerdacul cu Aronia - Plantatie Aronia Bio - www.cerdaculcuaronia.com
Relații la Tel 0720071018

Galerie foto


Vizualizări: 644

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste