(închide)

Tragedie la Samarinești: un adolescent a decedat după un grav accident. Era în clasa a X a

 

Un elev al Colegiului Tehnic Motru a decedat astăzi la Spitalul Județean de Urgență Craiova după ce în cursul zilei de 28 iulie a fost implicat Intr un accidentcu un ATV.Profesorii și cei care l au cunoscut sunt șocați de tragedie. băiatul este originar din satulȚirioi, comuna Samarinesti și mai are doi frați. 

"Profesorii Colegiului Tehnic Motru, colegii și toți cei care l-au cunoscut deplâng trecerea în neființă a lui Rareș Durdan, elev în clasa a X-a F.
Drum lin printre îngeri, Rareș! Viața și visele tale s-au frânt nedrept și mult prea devreme!
Dumnezeu să te odihnească-n pace!Condoleanțe familiei!", transmite colectivul profesoral al CT Motru.

Potrivit IPJ Gorj, polițiști din cadrul Secției Nr. 3 Poliție Rurală Motru, au fost sesizaţi prin apelul 112 cu privire la faptul că doi tineri s - ar fi răsturnat cu un ATV pe un drum forestier din localitatea Samarinești.

Din cercetările efectuate de polițiști, a reieșit faptul că, un tânăr, de 18 ani, din localitatea Samarinești , în timp ce conducea un ATV, pe un drum forestier situat în extravilanul satului Țiroi, pe care se mai afla ca ocupant al locului din spate, un tânăr de 17 ani, din orașul Motru, s-au răsturnat cu acel ATV, rezultând vătămarea corporală a acestora.

Cei doi tineri au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În cauză polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

În cursul zilei de astăzi, minorul de 17 ani a decedat, poliţiştii continuând cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

Galerie foto


Vizualizări: 11,094

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste