(închide)

Trei zile de superreduceri la Târgul de Turism al Olteniei!

 

În perioada 8-10 martie, la Centrul Multifuncțional Craiova, se va desfășura Târgul de Turism al Olteniei, eveniment ce va avea loc în paralel cu Horeca Expo Oltenia, iar vizitatorii vor avea parte de oferte speciale. Vor fi prezente peste 80 de firme expozante din domeniile: turism, hoteluri și pensiuni, restaurante, baruri și cafenele, firme de catering, companii de transport auto și feroviar, companii aeriene, asociații de turism, companii de asigurări. Pe lângă expozanții din România vor fi expozanți din Serbia și Bulgaria.


Cele două chartere către Antalya cu plecare din Craiova reprezintă noutatea anului 2019. Agențiile de turism care vor fi prezente la târg au anunțat oferte speciale pe perioada târgului pentru această destinație. Amatorii de vacanțe au parte de reduceri de până la 35% pe perioada târgului, dar și de oferte speciale către Antalya cu plecare din Craiova. Nu vor lipsi prezentări de locaţii nou-deschise, degustări specifice anumitor zone turistice și momente artistice care să trezească interesul pentru anumite destinaţii.
* Ansambluri cunoscute din toate regiunile Olteniei – Ansamblul Folcloric „Maria Tănase“; „Oltenașii“ Școlii Populare de Artă Cornetti; Ansamblul „Bobocica“ al Casei de Cultură „Amza Pellea“; Ansamblul folcloric „Doina Mischiului“ și mulți alții vor încânta vizitatorii.
* Cunoscutul caricaturist oltean Gogu Neagoe va realiza un număr de circa 1.000 de caricaturi, acțiune la finalul căreia speră să intre din nou în galeria recordmenilor. Toate portretele vor fi realizate în mod gratuit și, bineînțeles, beneficiarii vor intra în posesia acestor picturi.
* Maestrul Mircea Dinescu cu Port Cultural Cetate, recunoscut pentru gastronomia sa inspirată de vechi reţete boiereşți, împreună cu „Vinul lui Dinescu“, produs la Crama Galicea Mare, vor avea un loc special la Târgul de Turism al Olteniei.
* Pentru public, Selgros România împreună cu chef Cezar Munteanu vor prepara specialități culinare deosebite, prezentări şi degustări de produse şi show-uri interactive de gătit.
Concomitent cu ediţia a IV-a a Târgului de Turism al Olteniei se va desfăşura Horeca Expo Oltenia ediția a III-a, expoziţie de echipamente pentru sectoarele horeca, panificație și cofetărie.
Horeca Expo Oltenia, ediția a III-a, ce se desfășoară alături de Târgul de Turism, se definește ca un eveniment dedicat furnizorilor de echipamente, produse, accesorii şi servicii care sunt folosite pentru hoteluri, restaurante și baruri.
* Cofetari și brutari își demonstrează talentul în Concursul anului organizat de Horeca Expo Oltenia. Află pe 9 martie cine va fi desemnat câștigător.
* Intrarea vizitatorilor va fi liberă!
Sponsor al evenimentului Horeca Expo Oltenia este PPD România, iar partenerul principal al celor două evenimente este Selgros România.

Organizator:
PS MULTISERVICES SRL
8 – 10 martie 2019
Program Târg:
Vineri: 10.00 – 18.00
Sâmbătă: 10.00 – 18.00
Duminică: 10.00 – 16.00.
Locaţie: Centrul Multifuncţional Craiova, str. Târgului nr. 26
Pagini de facebook: Târgul de Turism al Olteniei şi Horeca EXPO Oltenia

Vizualizări: 346

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste