(închide)

Tristețe sfâșietoare și funeralii cu onoruri militare! „Zane”, polițistul răpus de coronavirus, condus pe ultimul drum

 

Ofițerul Cristian Znafira, „Zane” așa cum îl strigau cei care l-au cunoscut și apreciat, a fost înmormântat astăzi, 9 noiembrie. Acesta a fost condus pe ultimul drum de echipaje ale IPJ Gorj, care nu și-au putut lăsa camaradul singur. Polițistul răpus de coronavirus a fost înmormântat cu onoruri militare. (Detalii pe https://fb.watch/1FqhHUMmiL/ )

Ofițerul Cristian Zanfira a fost un om foarte apreciat de cei care l-au cunoscut și un profesionist desăvârșit. De asemenea, Zane a fost unul dintre suporterii Universității Craiova, echipa sa de suflet. „Vești triste: astăzi ne-a părăsit Cristi Zanfira (Zane), unul dintre suporterii noștri fanatici și abonat an de an al Universității Craiova. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, au scris cei de la Universitatea Craiova-http://www.ucv1948.ro/Odihneste-te-in-pace-Cristi-Zanfira Ca să îi cinstească memoria și să arate cât de rău le pare că Zane a părăsit prematur această lume, câțiva suporteri ai UCV au așteptat cortegiul funerar și au scandat numele lui Zanfira, momentul fiind unul foarte emoționant. 

La înmormântarea ofițerului Zanfira au asistat, de la depărtare, și colegi de ai săi din cadrul IPJ Gorj. La final, după săvârșirea serviciului religios de înmormântare, garda a executat trei salve cu cartușe de manevră, după care a prezentat defunctului onorul. Și acest moment a fost impresionant. „Colegul nostru Cristian Zanfira, Zane cum îi spuneau toți, era un om care își dorea să ajute pe toată lumea, un bun prieten și camarad. A plecat prea devreme, lăsând în urmă numai tristețe și durere. Nu îl vom uita și promitem că vom fi alături permanent de familia lui! Sincere condoleanțe familiei îndurerate! Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace”, a transmis Corpul Național al Polițiștilor.

Tot astăzi, când cortegiul funerar a trecut prin fața IPJ Gorj, zeci de angajați ai Inspectoratului Județean de Poliție (IPJ) Gorj au ținut un moment de reculegere pentru cei doi polițiști care au decedat din cauza coronavirusului. Fiecare polițist a ținut în mână o floare și fotografia  lui Cristian Zanfira „Zane”. Polițiștii au pornit și semnalele acustice și luminoase ale autospecialelor. 

https://www.paginaolteniei.ro/articol/moment-de-reculegere-in-fata-ipj-gorj_4838.html

Galerie foto






Vizualizări: 6,278

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste