Un comisar șef de poliție cu vechime se pensionează!

 

Comisarul șef de poliție Ștefan Țacu, cel care conduce de mai bine de mai bine de un deceniu Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculări a Vehiculelor (SRPCIV) Gorj, se va pensiona!

Profesionist, apreciat de colegii săi, dar și de persoanele cu, care, de-a lungul anilor a intrat în contact, Ștefan Țacu părăsește lumea poliției gorjene după mai bine de 29 de ani de carieră. Gorjeanul a absolvit Școala de Subofițeri de la Slatina și a început cariera la Poliția Municipiului Târgu-Jiu. De-a lungul anilor, comisarul șef de poliție Țacu a servit patria în uniforma IPJ Gorj, fiind ofițer la Poliția Orașului Novaci-pe parte economică, apoi ofițer la Serviciul Poliției Rutiere Gorj. În 2005, Ștefan Țacu s-a angajat la SRPCIV Gorj, ca ofițer examinator. Mii de candidați i-au „trecut prin mâini”, polițistul fiind mereu un model demn de urmat pentru colegii săi, cu o atitudine ireproșabilă, corect față de cei care susțineau examenul pentru obținerea permisului de conducere. Vreme de trei ani de zile, în perioada 2006-2009, Țacu a ocupat funcția de șef birou în cadrul aceluiași serviciu, iar din 2009 și până la pensionare a fost șeful SRPCIV Gorj. Colegii l-au apreciat și respectat, mai ales că îm cariera sa a ajutat la formarea profesională a mai multor polițiti, căci și-a dorit mereu să transmită mai departe mesajul de prețuire a meseriei de polițist. A putut lucrat foarte bine cu oamenii, având zeci de colegi în subordine, s-a făcut mereu înțeles și respectat, și a avut întotdeauna abilități bune de comunicare. „A reușit prin profesionalism și dăruire să își construiască o carieră de excepție și să servească instituția, o viață de om, cu demnitate și onoare. Cu acest prilej, îi mulțumim pentru tot ce a oferit societății și îi urăm pensie lungă, îmbelșugată cu împliniri și sănătate!”, a precizat Decebal Drăghiea. 

Comisarul șef de poliție, Țacu Ștefan, a relatat că în prima parte a anului viitor, are de gand să se liniștească , după care, mare parte din timp, dorește să îl dedice familiei. "Recomand colegilor polițiști să fie integri, să dea dovadă de profesionalism și transparență față de comunitate. Să nu uite că poliția a fost și este în slujba cetățeanului. Sărbători fericite tuturor gorjenilor și mulțumesc tuturor persoanelor, care în această carieră au avut nevoie de sprijinul meu", a declarat Comisar Sef, Țacu Ștefan.

La mulți ani și pensie lungă!

Vizualizări: 9,675

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste