(închide)

Un gorjean, în conducerea centrală a Societății Naționale de Cruce Roșie din România

 

La sfârșitul acestei săptămâni a avut loc la București, Adunarea Generală de Alegeri a structurilor de conducere ale Societății Naționale de Cruce Roșie din România-SNCRR. Gorjul are pentru prima dată un reprezentant în structura de conducere națională, în persoana lui Marius Vlaicu.

Inginerul Marius Vlaicu, în prezent președinte al Filialei Gorj a Societății Naționale de Crucea Roșie, a fost ales in Comitetul de Directie al SNCRR la nivel national. Președintele SNCRR a fost aleasă, Alteța Sa, Principesa Margareta, iar unul dintre vicepresedinti a fost ales domnul dr. Raed Arafat, șeful Departamentului de Intervenții de Urgență. „Este o mare onoare si totodata o responsabilitate ca un reprezentant al Filialei Gorj a SNCRR să fie ales pentru prima dată în structura de conducere a SNCRR. Trebuie să le mulțumesc tuturor voluntarilor și colegilor din Filiala Gorj a SNCRR pentru activitatea desfășurată și susținerea mea precum și tuturor președinților de Filiale ale SNCRR și reprezentanților tineretului de la nivel national care m-au votat . Sper ca din această funcție și alături de toti colegii voluntari din judetul Gorj si din Romania să reușim mult mai mult in activitatea Crucii Rosii Romane, decât am realizat până acum!”, a declarat Marius Vlaicu.

Marius Vlaicu este de 23 de ani voluntar al Filialei Gorj a SNCRR și s-a remarcat prin faptul că a dezvoltat si coordonat o serie intreaga de proiecte, activitati si evenimente etc. Consecvent ideilor Crucii Rosii Romane, Vlaicu s-a implicat si in managemntul actiunilor desfasurate de aceasta la nivel national si international. 

Galerie foto


Vizualizări: 523

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste