(închide)

Un om de afaceri din Motru, la deschiderea salonului de înfrumusețare din Dubai, al Alinei Chirculescu! "Ați crezut în potențialul meu!"

 

Alina Chirculescu, tânăra din municipiul Motru care a reușit să își deschidă propria afacere in Dubai este una dintre cele mai de succes femei din Gorj. In 2013, copil fiind, Alina ajungea pentru prima dată în Dubai. A dus-o acolo un prieten al familiei, un om pe care mereu l-a admirat și care i-au fost alături și a crezut în ea. Și a dorit încă de atunci sa revină în Dubai, să crească pe plan personal și profesional și nu a dat nicio clipă înapoi. Fotomodel de succes, apoi angajata a unei companii aeriene din Emirate, Alina Chirculescu a dovedit că poți reuși dacă nu renunți la visele tale!

Pe 11.11.2023 trebuia să inaugureze salonul său de înfrumusețare, dar, din cauza unor motive obiective, deschiderea a fost amânată. Așa că, duminică, 11.02.2024, Alina Chirculescu, alături de iubitul sau, de familia sa din Motru și de omul de afaceri Mihai Râmescu au inaugurat Salonul de înfrumusețare Eleven Signature din Dubai.

"Pe 11 Octombrie 2013 ei, familia Ramescu ma aduce pe mine pentru prima data in Dubai. Sufletul meu de inca copil pe atunci nu putea fi mai recunoscator decat era, ma uitam in jur si nu imi venea sa cred unde suntem si ce puteau ochii nostri sa vada.  Dumnezeu e mare,imi tot repetam. Am exprimat o dorinta in gand si chiar i-am spus lui Nea Mihai ca mi-as dori intr-o buna zi sa ma pot intoarce acolo . 

Acum, 11 ani mai tarziu , pe 11 Februarie 2024 am deschis prima mea afacere aici in Dubai , si pe cine am alaturi din nou? Domnul Mihai si Doamna Maria Ramescu! Va multumesc din suflet pentru minunata surpriza si pentru ca ati simtit sa fiti din nou alaturi de mine , asa cum ati fost in toti acesti 11 ani , urmarindu-mi evolutia de la acel copil sfios, timid pana la femeia care am devenit astazi. 

Faptul ca ati crezut în potențialul meu și în creșterea mea personală înseamnă lumea pentru mine. Sprijinul dvs a fost o lumină călăuzitoare, încurajându-mă să devin cea mai bună versiune a mea. 

Va mulțumesc că ati vazut acel ceva in mine, ca ati fost o sursa de insipiratie si credinta de-a lungul timpului și că ati fost si sunteti o parte crucială a călătoriei mele către succes", a spus Alina Chirculescu.

 

 

Galerie foto




Vizualizări: 3,982

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste