(închide)

Un român a devenit erou în Italia, după ce a convins un adolescent să nu se sinucidă!

 

Un român de 31 de ani a devenit erou în Italia după ce a împiedicat un tânăr de 19 ani să se sinucidă. Adolescentul voia să se arunce de pe un pod rutier, la Milano, în apropierea pasajului "Gabbarella". Gabriel Bocra Ionut, un şofer român de 31 de ani din Oradea, a oprit autovehiculul sub pod, a mers la tânăr, a vorbit puţin cu el, apoi l-a îmbrățișat şi i-a spus că toate problemele se rezolvă. Apoi s-a întors la camion şi a plecat să-şi termine livrările.

Gabriel Bocra Ionuţ a oprit maşina sub pod, apoi a încercat să vorbească cu tânărul şi l-a îmbrăţişat. Şoferul român a vorbit apoi cu adolescentul sinucigaş: „Vino aici, fii liniştit, totul e în regulă”. În acest timp, poliţiştii italieni au ajuns la faţa locului. Românul s-a întors la maşină pentru a-şi continua munca, relatează Milano Corriere. Nu a aşteptat ca oamenii legii să-i mulţumească pentru ceea ce a făcut sau să-l complimenteze. Şoferul român de TIR a explicat presei italiene că livrează marfă perisabilă care trebuie să ajungă la destinaţie la o anumită oră.

"Când vezi lucruri de la distanță, poți să crezi că cei care fac anumite acțiuni sunt eroi, că este nevoie de un mare curaj. Dar, când ţi se întâmplă asemenea lucruri, te gândești doar la cum poţi să ajuţi", a declarat Gabriel Bocra Ionuţ pentru milano.corriere.it.

Gabriel Bocra Ionuţ locuieşte în Italia de mai bine de 8 ani.

Vizualizări: 383

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste