(închide)

Uniforma Emirates Airline, perfectă pentru Alina Chirculescu: "Destinațiile în care voi zbura sunt incredibile!"

 

Motreanca Alina Chirculescu va începe serviciul în Dubai, în curând, căci cursul de pregătire intensă în viitoarea sa meserie-cea de stewardesă-se apropie de final! Tânăra este ambițioasă, pasionată de ceea ce face și determinată să aibă succes! Familia sa, rămasă la Motru, este foarte mândră de realizările Alinei.

Mutarea în Dubai a reprezentat o schimbare majoră în viața tinerei, o provocare pe care Alina Chirculescu a acceptat-o cu bucurie. Pe 1 decembrie 2018 a început cursul de pregătire intensă, urmând că la finalul lui sa poată zbura alaturi de pasagerii Emirates Airline. Nu i-a fost usor departe de cei dragi, însă determinarea de care a dat mereu dovada a ajutat o. "Fiecare zi e noua si plină de surprize, provocări, iar jobul in sine te învață și te ajută să te adaptezi oricărei culturi diferite de a ta. Eu am venit cu această convingere încă de la început în Dubai, crezând cu tărie că atâta timp cât te cunoști pe tine însuți, te vei putea adapta oriunde pe lumea aceasta. Cand porti uniforma simti mandrie si onoare, simti ca apartii unui intreg ce te va ajuta sa te descoperi ca om nu numai pe plan profesional ci si spiritual", a spus Alina Chirculescu.

Mereu a luptat să își împlinească visurile și a bifat de a lungul anilor realizări destul de importante, comparativ cu varsta sa. Alina a crescut la Motru, unde a făcut și școala, apoi s-a mutat la București unde a absolvit facultatea și s-a angajat. A participat la concursuri de miss, prezentări de modă, având o cariera promițătoare in modelling. Când s-a ivit oportunitatea de a participa la un interviu Emirates Airline, Alina s-a mobilizat și a reușit să fie admisă.

"Jobul de stewardesă e cel mai mare vis împlinit până acum, cred că voi evolua ca om și ca profesionist. Sunt convinsă că altfel va fi stilul de abordare a unei situații, grație cunoștințelor pe care le voi acumula, deoarece este o onoare să lucrezi pentru o așa mare companie precum Emirates Airline și desigur responsabilitatea va deveni din ce în ce mai puternică. In mai putin de o saptamana voi incepe sa zbor deoarece trainingul este aproape de sfarsit, iar destinatiile in care voi merge in aceasta luna sunt incredibile: Rio de Janeiro, Brazilia, Filipine, Paris, Buenos Aires si multe altele”, a spus, pentru Pagina Olteniei, motreanca Alina Chirculescu.

Gorjeanca va lucra alături de tinere din alte zone ale lumii, intre ele legandu-se relații de prietenie. Toate poartă uniforma Emirates cu mândrie și promit sa aplice tot ceea ce au învățat la cursul intensiv de pregătire în meseria de stewardesă. "Nu pot sa explic in cuvinte fericirea si mandria de a ma afla in echipa Emirates, este ca un vis din care nu m-am trezit. Încă de mică am fost un copil visător și foarte curios dar relocarea în Dubai o văd ca pe rodul muncii mele și cheia către un viitor stralucitor", a declarat stewardesa pentru Pagina Olteniei.

Galerie foto




Vizualizări: 5,996

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste