(închide)

Vacanțe Neptun - de ce să spui da?

 
La sapte kilometri nord de localitatea Mangalia si la 6 kilometri de Marea Neagra, statiunea Neptun este o locatie de vara populara si mondena, cu multe de oferit pentru toate varstele si bugetele - perfecta pentru calatorii care cauta o evadare pe plaja, o escapada de weekend sau o locatie pentru un loc de munca de vara. 
Neptun poarta numele zeului roman al marii si se mandreste cu o serie de facilitati si comoditati perfecte vacanta placuta de vara. 
Plajele curate, bine intretinute si inconjurate de padure ale statiunii ofera oaspetilor liniste si izolare in timp ce isi petrec zilele de vara bucurandu-se de soare si nisip. Optiuni de activitati pentru cei ce prefera vacante Neptun 
Exista o multime de activitati pentru a mentine oaspetii distrati in timpul sederii lor in statiunea Neptun. Statiunea dispune de cel putin doua piscine, un cazinou, un spa, 12 terenuri de tenis, o piscina pentru copii, un centru de fitness, doua restaurante si o gama variata de optiuni de cumparaturi. Pentru oaspetii care doresc sa se rasfete pe plaja fara sa cheltuiasca o gramada de bani, statiunea Neptun are destul de multe optiuni accesibile.
Statiunea ofera Wi-Fi gratuit, iar oaspetii pot folosi o selectie de umbrele de plaja, scaune si umbrele de soare. Care sunt optiunile de divertisment disponibile pentru vacante Neptun?  Exista o serie de optiuni de divertisment disponibile in statiunea Neptun, inclusiv un cazinou, un centru spa, restaurante si 12 terenuri de tenis. Pentru oaspetii care vor sa se relaxeze si sa se bucure de linistea statiunii, exista o serie de optiuni pentru divertismentul de seara, inclusiv o reprezentatie a unui circ sau un spectacol in toata regula.
Pentru oaspetii care cauta ceva mai multa actiune, statiunea Neptun are la dispozitie o serie de atractii si optiuni de divertisment. – tripme.ro
Daca te gandesti la vacante Neptun, nu uita de plaja acestei statiuni. Aceasta este o destinatie de vacanta ideala pentru toti cei care cauta o evadare din agitatia vietii cotidiene. Plaja este dotata cu nisip fin si apa limpede, iar turistii au oportunitati de recreere pentru intreaga familie. 
Din Neptun se pot inchiria mini-iahturi pentru croaziere pe mare, se poate opta pentru practicarea de sporturi nautice, iar plaja este dotata cu sezlonguri, umbrele colorate, terase, baruri si restaurante.
Important de retinut este si faptul ca este una dintre cele mai nepoluante localitati din Romania, bucurandu-se de aerosoli, atat datorita Marii Negre, cat si datorita padurii Comorova. 

 

 

Galerie foto


Vizualizări: 595

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste