(închide)

Cicloturismul în familie, un nou proiect derulat în Baia de Fier!

 

CICLOTURISMUL ÎN FAMILIE este un eveniment ce face parte din seria de evenimente care au ca scop promovarea proiectului DEZVOLTAREA INFRASTRUCTURII TURISTICE ȘI DE AGREMENT ÎN STAȚIUNEA BAIA DE FIER derulat de Comuna Baia de Fier prin POR 2014-2020, Axa prioritară 7 | Diversificarea economiilor locale prin dezvoltarea durabilă a turismului, proiect ce are drept scop creșterea atractivității stațiunii turistice și prelungirea duratei medii a sejurului în această localitate. Evenimentul din data de 9 iunie 2023 va avea caracter anual.

Prima ediție se va desfășura în incinta Liceului Tehnologic Baia de Fier cu participarea elevilor de pe raza localității și va cuprinde următoarele activități:

-Parada toboșarilor

-Concurs abilități ciclism- Întrecere pe biciclete - traseu aplicativ (participanții trebuie să aibă echipament corespunzător) - pentru clasele V-VIII și însoțitori din familie

-Concurs ”Bicicleta florală”-fiecare clasă va decora cu diverse flori o bicicletă

-Concurs Galeria Fair Play - cei mai buni susținători ai colegilor implicați în concursul de biciclete.

-Ateliere de creație copii clasele Pregătitoare-Cls. a IV-a

-Spectacol de magie

-Spectacole muzică populară/muzică ușoară

-Vizită gratuită Peștera Muierilor pentru grupuri organizate

Înscrierea elevilor pentru competiția de ciclism se face prin intermediul diriginților fiecărei clase din generația V-VIII.

Pentru vizită organizată la obiectivul turistic Peștera Muierilor grupurile de elevi organizate sub coordonarea cadrelor didactice se pot înscrie printr-un email trimis la adresa [email protected] și vor beneficia de intrare gratuită pentru data de 09.06.2023.

Spectacolele de magie și cele muzicale vor avea loc tot în incinta Liceului Tehnologic Baia de Fier, în intervalul 12.30-16.00 și sunt deschise pentru public.

Evenimentul este organizat de Comuna Baia de Fier.

„Investim în viitorul tău! Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Regional 2014-2020”

www.inforegio.ro Facebook.com/inforegio.ro

Galerie foto


Vizualizări: 548

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste