(închide)

Valeriu Bărbuică, polițist de penitenciar, campion internațional la masaj! A participat la o importantă competiție în Peru

 

Campionatul Internațional Latin de Masaj 2021 a avut loc în Machu Picchu, un oraș-templu incaș din secolul al XV-lea d.Hr., situat pe teritoriul regiunii actuale Cusco din Peru. La această competiție au participat specialiști din domeniul masajului din toată lumea, iar gorjeanul Valeriu Bărbuică, polițist de penitenciare, a reușit să fie campion! A câțtigat mai multe medalii de aur și a fost declarat campion. România, reprezentată de Valeriu Bărbuică, a câștigat Campionatul Internațional latin de Masaj!

Acum mai bine de 3 ani, Valeriu Bărbuică, polițist de penitenciar de profesie, a ales să învețe cât mai multe despre tehnica masajului. A pornit pe acest drum cu dorința să devină din ce în ce mai bun, lucru care s-a și întâmplat. De-a lungul anilor a participat la mai multe competiții și a demonstrat că este foarte bun în ceea ce face. „Este un domeniu dinamic, ai mereu câte ceva de învățat. Este un stil de viață pentru mine! Am participat și la concursuri, am învățat tehnici noi pentru a le aduce clienților tot ce este mai bun, mai inovativ! Sunt trainner în cadrul Academiei Reflexovital Târgu-Jiu și predau cursuri de masaj celor interesați. Realizez o gamă variată de masaje, de la cel de relaxare, la cel anticelulitic, drenaj limfatic manual, masajul deep-tissue precum și o serie de alte proceduri alternative, cum ar fi împachetările vacuslim48 și multe altele”, a spus, pentru Pagina Olteniei, Valeriu Bărbuică. Felicitări!

Povestea lui pe https://www.paginaolteniei.ro/articol/

Galerie foto




Vizualizări: 1,737

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste