(închide)

Zeci de posturi vacante la mai multe spitale din Gorj! Unele sunt pentru începători

 

Cele mai multe posturi vacante (14 n.red.) sunt la Spitalul din orașul Târgu-Cărbunești. Spitalul Municipal Motru organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante de asistent medical generalist, Secția medicină internă. Spitalul Orăşenesc „Dr. Gheorghe Constantinescu” din Bumbești-Jiu organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante, de asistent medical în specialitatea medicină generală cu PL, la Secția Medicină Internă.

Spitalul de Urgenţă Târgu Cărbuneşti organizează concurs de recrutare pentru ocuparea funcțiilor contractuale de execuție: • asistent medical generalist debutant -1 post – Cabinet alergologie și imunologie clinică;
• asistent medical generalist debutant – 2 posturi vacante Secția pediatrie;
• asistent medical generalist debutant – 2 posturi vacante sterilizare în cadrul Secției obstetrică-ginecologie;
• asistent medical generalist debutant – 2 posturi -vacante sterilizare în cadrul Secției chirurgie generală:
• asistent medical generalist debutant – 1 post vacant laborator analize medicale:
• asistent medical generalist debutant – 1 post vacant unitatea de transfuzie sanguină:
• asistent medical generalist debutant – 2 posturi vacante Compartiment diabet zaharat, nutriție și boli metabolice;
• asistent medical generalist debutant – 1 post vacant Central de Sănătate Logrești;
• asistent medical generalist debutant – 1 post vacant Central de Sănătate Căpreni;
• asistent medical generalist – 1 post vacant Compartimentul Primiri Urgențe. 

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt:

• pentru posturile de asistent medical;
diplomă de absolvire a școlii sanitare postliceale, diplomă de absolvire a învățământului superior de 3 ani în specialitate sau diplomă de licență în specialitate, pentru posturile de asistent medical generalist;

• pentru postul de asistent medical generalist debutant unitatea de transfuzie sanguină să dețină adeverință/certificate/atestat că a urmat programul de pregătire pentru obținerea specializării în domeniul transfuzii sanguine;

• pentru postul de asistent medical generalist debutant sterilizare în cadrul Secției obstetrică-ginecologie și chirurgie generală să dețină adeverință/certificat/atestat că a urmat programul de pregătire pentru obținerea specializării în domeniul sterilizare.

Condiții de vechime: • asistent medical generalist – minimum 6 luni vechime în domeniu și adeverință de susținere a examenului de asistent medical generalist debutant; • asistent medical generalist debutant – fără vechime. Concursul se va organiza conform calendarului următor: 25 iulie 2019, ora 09:00: proba scrisă; 31 iulie 2019, ora 09:00: proba interviu.

În ceea ce privește, unitatea medicală din Motru iată care sunt condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale: diplomă de absolvire a școlii sanitare postliceale, diplomă de absolvire a învățământului superior de scurtă durată sau diplomă de licență de asistent medical generalist; diplomă de bacalaureat; diplomă de principal pentru postul de asistent medical principal din secția medicină internă; fără vechime pentru postul de asistent medical debutant din cabinetul de medicină internă (ambulatoriu integrat). Concursul se va organiza conform calendarului următor: 22 iulie 2019, ora 09:00: proba scrisă; 25 iulie 2019, ora 09:00: proba practică; 30 iulie 2019, ora 09:00: proba interviu.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale vacante la Spitalul din Sadu sunt: studii necesare: diplomă de studii postliceale prin echivalare conform H.G. nr. 797/1997; 6 luni vechime în specialitate. Concursul se va organiza conform calendarului următor: 26 iulie 2019 2019, ora 10.00, proba scrisă; 31 iulie 2019, ora 10.00, proba interviu.

Galerie foto



Vizualizări: 5,288

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste